• Fără categorie
  • 0

Cărţi semnate de Regele Mihai, monede și obiecte, scoase la vânzare pentru mii de euro

decembrie 17, 2017

Moartea Regelui Mihai este o oportunitate pentru colecționarii de obiecte rare. În ultimele zile, pe site-urile de anunțuri au apărut mai multe obiecte disponibile spre vânzare, de la cărți din anii ’40, cărți semnate chiar de rege, mobilier care ar fi aparținut regelui, dar și foarte multe bancnote și monede.

La câteva zile de la anunţul trecerii în nefiinţă a Regelului Mihai, pe 5 decembrie 2017, mai multe anunţuri de vânzare au apărut pe site-urile specializate.

Colecţionarii au scos la vânzare mai multe bancnote şi monede din perioada anilor 1940, înainte ca regele Mihai să fie forţat să abdice. Alţi utilizatori au scos la vânzare cărţi de matematică din aceea perioadă, dar şi cărţi tipărite în urmă cu câţiva ani şi care poartă semnătura Regelui. Preţurile diferă de la produs la produs. Iată mai jos o selecţie de produse scoase la vânzare după moartea Regelui Mihai.

5.000 de euro cere un utilizator al site-ului Okazii.ro pentru mai multe piese de mobiliercare ar fi aparţinut Regelui Mihai.

Aproape 1.000 de euro este preţul cerut de un alt utilizator pentru o carte din 2008, semnată de Regele Mihai. Utilizatorul spune că a obţinut personal semnătura Regelui.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *