Cât crede Băsescu că va mai putea sta ascuns? Dar Puzdrea?

februarie 6, 2015

De ce tace Traian Băsescu privind nepăsător situația Elenei Udrea? Pentru că știe totul, dar  e bun simț să-ți țină gura fiind vorba de o persoană care i-a fost extrem de apropiată ani buni și probabil îi mai este și acum? Ca să nu spunem ca alții că cei doi sunt în amantlâc? Sau pentru că îi era teribil de frică să nu spun blonda despre el tot adevărul? Dar oare nu e posibil să se enerveze Udrea într-un asemenea hal văzând că e lăsată singură să se descurce într-atâtea dosare, încât va fi mai rea decât am crede noi?Varianta aceasta ar trebui luată neapărat în seamă domnule Traian Băsescu.

Apropo domnule ex-președinte al României. Circula vorba prin presa română cum că în perioada cea mai bună a relației cu Udrea, aceasta venea pe furiș, în toiul nopții cu barca la vila Lac 3 unde locuiați dumneavoastră.

Ne gândim că măcar pentru efortul pe care l-a depus ani de-a rândul domnița blondă să vă vadă ar trebui să nu fiți acum atât de dezinteresat de soarta ei… Și se mai aude ceva prin târg. Se spune că din acea perioadă ați început să vă purtați cu soția dumnevoastră într-un mod pe care ne e nouă rușine să-l descriem în cuvinte, adoptând metode din cele mai josnice ca lovitul și înjuratul.

E frumos, domnule Băsescu să o umiliți pe femeia care vă stă alături la bine și la greu pentru o domniță de uși multe ca Elena Udrea? Ați învățat oare să vă transformați uneori într-o brută de la prietenul dumnevoastră, mafiotul de la complexul Flora, Dumitru Puzdrea?

Noi am crezut că doar ați luat acei 4 milioane de dolari așa cum zice lumea, i-ați semnat niște hârtii de mare interes fără de care nu ar fi putut niciodată să retrocedeze terenul de la Flora apoi v-ați ascuns capul în apă de rușine.

În apa aceea care trece prin apeductele care alimentează Capitala, care se află sub o clădire ridicată de Dumitru Puzdrea ilgal în complexul Flora. Când colo, dumneavoastră luați de la Dumitru Puzdrea toate lucrurile urâte! Ce facem în acest caz, domnule Băsescu? Pe de o parte, de când s-a aflat că doamna Udrea v-ar fi luat cu niscaia farmece făcute de o prietenă de-a maică-sii, ne gândim că poate acum v-ați trezit la realitate și v-ați dat de fapt seama că nu era nimic în regulă, așa că ați hotărât să mergeți pe burtă.

Acum, că tot venii vorba de energiile malefice, înseamnă că Udrea așa a procedat cu toată lumea,după cum se zvonește prin târg și drept urmare tot în acest mod malefic a intrat și sub pielea celor care trebuiau să-l ajute pe tăticul potent financiar al ei și-al soțiorului Cocoș, Dorin Cocoș?

Că prea ni s-a părut nouă cusut cu ață albă faptul că toți procurorii și judecătorii stăteau drepți în fața mafiotului de la Flora și nu suflau nici un cuvânt nelalocul lui, ba mai mult îndeplineau și îndeplinesc în continuare fără să crâcnească orice ordin venit de la împărăție. Păi, dacă se dovedește treaba asta și nu e mai e mult până atunci, e groasă treaba.

Înseamnă că Udrea a reușit să tâmpească mai multă lume decât ne-am fi așteptat noi și drept urmare a furat și a excrocat la greu. În ceea ce vă privește pe dumnevoastră domnule Băsescu, nu știm cât timp veți mai putea sta ascuns, sau ca să vă cităm, alături de familie unde e cald și bine și unde nimeni nu are acces. Udrea e atât de disperată încât va pune la cale planuri diabolice din care veți ieși șifonat tare de tot.

Nu știm însă dacă și-a trimis trepădușii să ceară ajutor și de la prietenul Puzdrea, date fiind relațiile incredibile pe care acesta le are la nivel înalt în toate instituțiile statului, mai ales când vine vorba de poliție și justiție. Dar dacă Puzdrea va face un singur pas greșit, ceea ce sperăm să se întâmple cât mai repede cu putință, atunci va afla întreaga țară de la Elena Udrea cine este cu adevărat cel e a făcut poate unele dintre cele mai mari evaziuni fiscale din câte există în România.

Atunci vom vedea cum explodează țara asta în adevăratul sens al cuvântului, atunci vor cădea cu siguranță toate capetele care se cred mult mai deștepte pentru a plăti. Nu mai e mult până când Udrea va ceda nervos și va turna totul pe tavă.

Nu mai e mult până când adevărata mafia va fi descoperită și sperăm anihilată pentru totdeauna. Domnilor procurori, dacă aveți demnitate și vreți să faceți dreptate așa cum scrie la carte, atunci nu lăsați ca un asasin ale cărui dosare pentru tentativă de omor au fost mușamalizate, Dumitru Puzrdre, să scape și de data asta!

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *