Cât îl costă pe un afacerist mafiot să-şi cumpere protecţie de la poliţie? ( Video )

noiembrie 12, 2015

Cu doar două zile în urmă românului nu-i venea să creadă când a auzit că actualul adjunct al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, Constantin Bolboşanu, a fost luat pe sus de procurorii DNA pentru că a fost prins că a luat o mită de 110.000 de euro ca să asigure protecţie din partea organelor de cercetare penală unui afacerist. Dar dacă anchetatorii ar purcede pe drumul pe care merge mafiotul Dumitru Puzdrea şi ar descoperi sacii cu banii pe care i-au primit de-a lungul timpului cele mai înalte personaje ale ţării, printre care şi Virgil Măgureanu ca să-i asigure libertatea acestuia, atunci ar bubui România?

 

 

Excursii pe banii mafiei

Domnul Constantin Bolboşanu nu s-a oprit însă doar la cei 110.000 de euro ci a primit în dar şi două excursii în străinătate pentru poliţist şi familia lui, dar a beneficiat şi de construcţii la un imobil care îi aparţine. Dacă ţinea, de ce să nu profite domn poliţist şi să trăiască cât putea de bin? Ce, îl controla cineva? Ce urma să facă actualul adjunct al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate? O nimica toată. Să-i asigure omului de afaceri protecţie din partea organelor de cercetare penală, dar totodată să dea şi soluţii favorabile în dosarele penale în care spurcatul era cercetat. Iar acest lucru s-a şi întâmplat, pentru că afaceristul nu a fost deranjat de nimeni în afacerile sale de comerţ cu legume-fructe, controalele fiind pur şi simplu fictive. Doar nu era nebun Bolboşanu ăsta să-şi piardă cea mai bună sursă de a face bani? Ne putem da seama şi singuri că şpaga asta de 110.000 de euro nu e singura luată vreodată de Bolboşanu. Să fim serioşi, omul era pus pe treabă de mult, nu de ieri de azi şi e greu de presupus cu câţi afacerişti a mai bătut palma domnul poliţist. Oare merită domnule Bolboşanu banii spurcaţi pe care i-aţi luat anii de puşcărie pe care-i veţi face acum? Chiar nu v-a fost puţin ruşine să aveţi un asemenea comportament? Nu v-a dat prin cap niciodată că aţi putea fi prins şi făcut de râsul lumii, ba vă veţi pierde şi funcţia pe care o aveţi?

Câinii poliţişti ai lui Puzdrea cât au primit oare?

Vă daţi seama în aceste condiţii, stimaţii noştri cititori ce avere fabuloasă a pus la bătaie ordinarul Dumitru Puzdrea ca să-şi apere spatele din anii 90 şi până în acest moment? Nenorocitul ăsta nu a făcut pact cu un poliţist sau un şef de-al celor cu trese pe umeri, ci i-a luat pe toţi la rând. Ca să fie sigur că nu lasă pe nimeni nemituit. Putem oare să încercăm să ne gândin câtă mită or fi primit ofiţerii secţiei 2 poliţie, Lupu Marian, Firu Denisa şi  Lepădatu, împreună cu marele boss, Voicu Mihai Marius pentru a putea ţine de atâta timp ascunse cele mai importante dovezi despre afacerile mafiote ale lui Puzdrea? Despre cum a reuşit el să pună mâna pe terenul de la Flora apoi să ridice acolo ilegal, complexul? Despre cum a scos pistolul şi a împuşcat doi oameni care au parcat maşina în faţa vilei sale din Sinaia sau despre ucigaşul plătit de mafiot care urma să-i ia viaţa fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin? Nu e clar pentru toată lumea că doar mita e motivul pentru care nici în acest momentu killer-ul pe nume Georgescu, nu a fost niciodată audiat? Vă era frică, slugilor să-l primiţi pe arhitectul Năstase să vă spună tot adevărul, de aceea fugeaţi ca potârnichiile când acesta venea cu acte clare, de netăgăduit? Tremuraţi ca piftia de frică să nu afle Puzdrea că staţi de vorbă cu victima că altfel nu mai mâncaţi nimic… Şi, exact ca în cazul lui Bolboşanu, şi dumneavoastră domnilor poliţişti tupeişti aţi beneficiat de cele mai incredibile concedii la care aţi fi putut visa vreodată în locuri incredibile, asigurate evident tot de tăticul mafiot. De aceea, derbedeilor nu v-aţi interesat niciodată de firmele ilegale pe care le-a deschis acest criminal pe numele fiicelor sale, Andreea şi Simona, pentru că vă bucuraţi de toate beneficiile din lume şi nu puteaţi să închideţi societatea de turism a ordinarului, în care spală bani pe bandă rulantă. În plus, vă era mult mai la îndemână să acceptaţi ca şi biletele să fie cunpărate pe numele soţiilor dumneavoastră, că astfel nu bătea la ochi. Dar nu-i nimic, domnilor ofiţeri de poliţie, staţi să vedeţi când se va întoarce bumerangul, ce bătuţi de soartă veţi fi dumneavoastră. Căci DNA-ul, uşor-uşor cum se mişcă, e foarte posibil să vă atingă şi pe dumneavoastră şi veţi simţi pe propria piele cum e să stai lângă un nenorocit ca Puzdrea şi să-i lingi mâinile.

Cu Măgureanu cum rămâne?

Dar cu fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu ce facem domnilor anchetatori? Descâlcim şi noi iţele relaţiei pe care acesta o are de atâţia ani cu Dumitru Puzdrea? Nu e clar pentru toată lumea că toţi slugoii cei mici nu ar fi putut să ia nici o decizie de capul lor dacă nu primeau ordinele clare de la mai marele Măgureanu? Care boss era la rândul său mituit până la Dumnezeu şi o treaptă mai sus de Puzdrea? Ar fi avut tupeul ordinarul ofiţer DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău, cel care se ocupă de dosarul lui Puzdrea în care el este anchetat pentru că a furat şi a distrus fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovensc să fure saci cu acte oficiale care în loc să fie predaţi expertului din partea instituţiei nu se ştie nici în acest moment unde au ajuns? Ar fi rămas dosarul acesta din 2009 şi până acum în stare de moarte clinică dacă Măgureanu nu ar fi pus umărul? Niciodată! Să nu uităm că, deşi teoretic nu mai este şeful Serviciului Român de Informaţii, Virgil Măgureanu este parcă mai activ ca niciodată, iar subalternii săi rămaşi acum în funcţii incredibile sunt fideli până la sfârşit lui Puzdrea. La fel cum este şi nepotul fostului procuror Virgil Popescu, soţul încornorat al avocatei de suflet a lui Puzdrea, Mihaela Popescu, nenorocitul care are funcţii înalte în SRI dar păzeşte ca nimeni altul interesele falsului proprietar de la Flora pentru că trăieşte incredibil de bine pe banii acestuia? Şi atunci, domnilor procurori ai DNA, cum scăpăm de această ciumă e gata să invadeze toată România? Ne-am săturat să fim bolnavi din cauza criminalului Puzdrea. Vrem un Bucureşti sănătos! Dar fără să-l punem pe Puzdrea la pământ, nu vom putea face niciodată asta!

 

 

 

 

 

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *