Cât tupeu poate să aibă! Băse îşi calculează dosarele

ianuarie 14, 2016

Într-o emisiune difuzată alaltăieri seară la unul dintre posturile de televiziune, Traian Băsescu, președintele Mișcării Populare a avut un moment de sinceritate și a declarat că, deși pe numele său, în decurs de 12 ani, au fost deschise 56 de cauze penale, dintre care 49 au fost închise.

Iată cât de tare s-a bucurat fostul președinte al României: „Eu iau în consideraţie cifrele transmise de procurorul general, care a dat un comunicat sau a dat o informaţie de presă, că au fost 56 de dosare penale. (…) Ce vă pot spune este, spre exemplu, că pe 18 (ianuarie – n.r.) am o citaţie pentru Curtea de Apel Târgu Mureş, tot o reclamaţie… nu ştiu.

Trebuie să trimit un avocat să văd care e încheierea de acolo sau care e motivaţia, iar pe 20 (ianuarie – n.r.) am la Cluj o altă citaţie. Nu am ce să fac, trebuie să răspunzi la citaţiile justiţiei. Sigur, probabil că… am înţeles din informaţia de la Parchetul General că, din 56 câte am avut, 49 au fost închise.(…) Mai sunt şapte, vedem, când mă citează mă voi duce să văd despre ce e vorba”. Despre un singur lucru nu pare să-și amintească deloc Băsescu și anume despre dosarul Flora: „Nu ştiu care e… Legat de Flota, am primit o înştiinţare de clasare a dosarului, de închidere a dosarului, nu ştiu exact cum se numeşte în termeni penali”. Și dacă, la final, lucrurile vor lua o altă întorsătură, domnule Băsescu, ce veți spune?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *