• Fără categorie
  • 0

Cătălin Predoiu, anunț de ultima oră despre preluarea guvernării de către PNL

iulie 8, 2015

Cătălin Predoiu nu a oferit un răspuns clar cu privire la o dată când PNL va prelua guvernarea, dar a precizat în schimb, că se lucrează la pregătirea unei echipe puternice pentru viitorul Guvern,

Întrebat dacă vede posibila preluarea guvernarii în zile, săptămâni sau luni, Predoiu a răspuns:

”Principala mea ingrijorare e legata de economie si sper ca macar in ceasul al 12-lea premierul Ponta sa inteleaga ca nu are dreptul sa puna in pericol echilibrele economice si perspectiva buna a economiei romanesti. Demisia lui Ponta ar servi inlaturarii incertitudinilor privind viziunea economica a Guvernului. Daca va uitati la parcursul guvernelor Ponta, veti vedea incoerenta: in prima parte suprataxare, cu peste 30 de noi taxe in doi ani, apoi relaxare fiscala nepregatita de reforme si de rationalizarea cheltuielilor publice neproductive, in schimb precedata de oprirea investitiilor. Cand vede asa ceva, un mediu de afaceri profesionist nu stie la ce sa se astepte la anul din partea Guvernului. Peste 6 luni, 12 luni, acelasi Guvern Ponta va inventa o noua propaganda si demagogie pentru a justifica renuntarea la politicile de relaxare, motivand cu criza din Grecia, cu vremea din Turcia, cu mersul operatiilor la genunchi. Pentru ca la acest capitol ii recunosc premierului Ponta un doctorat luat “pe bune”. Esentiala pentru economie este increderea investitorilor, straini sau romani, intr-o viziune guvernamentala”

Solicitat să precizeze dacă are gata lista, daca maine Ponta demisioneaza sau incepe incaierarea pe functii, Predoiu a spus:
”Suntem responsabili, stiam ca trebuie sa pregatim o echipa puternica, vom prezenta o echipa puternica. E un demers care nu a inceput ieri si a ajuns la o anumita etapa”.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *