Câte șpăgi a primit primarul Chiliman de la Dumitru Puzdrea? (VIDEO )

iunie 22, 2015

De câteva zile scandalul cu imensa mită primită de primarul sectorului 1, Florin Chiliman face înconjorul țării. Toate televiziunile din România și ziarele importante se întrec care mai de care să arate cât de mojic a fost edilul sectorului 1 și cât de adânc a băgat mâna în borcanul cu miere. Dar, nu știm cum se face, nimeni nu vrea să amintească de strânsa prietenie dintre acesta și marele excroc al complexului Flora, Dumitru Puzdrea.

Construcții ilegale pe bandă rulantă

Am aflat astăzi de la colegii noștri din mass-media că plata comisionului pentru traficarea influenței se făcea foarte discret, de regulă fiind acceptate doar predările de bani în numerar, în locații stabilite de mâna dreaptă a lui Chiliman, Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL chiar și în sediul partidului din sectorul 1. Dragii noștri colegi de presă și televiziune, care știu foarte bine situația dezastruoasă de la complexul Flora, de ce nu intră puțin și în intimitatea de acolo, ca să afle informații foarte prețioase, ce suntem convinși că le-ar fi de mare ajutor și domnilor procurori ai Direcției Naționale Anticorupție? În referatul prezentat împotriva lui Chiliman, procurorii arată care era modul de operare al grupului lui Chiliman: principalii acţionari sau reprezentanţi ai firmelor importante erau contactaţi personal de către Vlad Moisescu. E clar pentru toată lumea că și Dumitru Puzdrea a procedat la fel cu fostul primar al sectorului 1: își trimitea cățeii cu șpaga în geantă ca să-I închidă gura primarului. Altfel, acesta ar fi făcut mare scandal în ceea ce privește vechile construcții ilegale de la Flora, dar și cele noi, ridicate ca ciupercile după ploaie. Vorbim aici de garajul și service-ul auto, ridicate evident fără nici un fel de autorizații, pe care iată domnul Chiliman s-a făcut că nu le vede. Și doar e pe moșia lui, nu-I așa? Dar dacă omului i-au plăcut mult șpăgile oferite cu atâta căldură de Puzdrea, de ce să se obosească să trimită vreun control? Când banii curg, dezinteresul e maxim în România.

 

Mizeria e la ea acasă

Ce spune domnul Chiliman în ceea ce privește mizeria de la Flora? Nimic. Pentru că nici aici nu și-a arătat interesul. Drept urmare, gândacii și-au făcut casă oriunde au dorit, pentru că nimeni nu i-a deranjat. Și dacă vreun client pleacă cu ei acasă, pitiți în vreun produs, asta e… Nu îl pune nimeni să facă cumpărături de la complexul mizerabil al lui Puzdrea. Cum miroase la Flora? Mai urât chiar ca la groapa de gunoi de la Glina. Pentru că, deși e vară, nimeni nu se obosește să facă o minimă curățenie în interior, iar pereții mai au puțin și vor cădea în capul cui se încumetă să intre în complex. Dacă amintim de toaletele unde sărmanii oameni care au standuri acolo îndrăznesc să intre cât nevoia le dă târcoale, e un focar de infecție în toată puterea cuvântului. Și asta pentru că rahatul plutește în orice toaletă, hârtia igienică este doar o dulce amintire, apa nu mai curge, iar toaletele nu au mai fost curățate de ani buni. A venit cumva cineva de la SANEPID să verifice aceste lucruri și să-I închidă șandramaua lui Dumitru Puzdrea? Nu. Din ce motiv? Din același. Și lor le plac banii lui murdari ca și locul unde-I face.

Cum rezolvăm treaba cu taxiurile?

 

Andrei Chiliman e acuzat de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă în formă continuată și nu au scăpat nici cei care i-au fost alături, adică fostul trezorier al PNL, Vlad Moisescu, Ioana Costescu, consilierul personal al primarului şi Ion Brad, consilier local. Asta înseamnă că procurorii tind să-și facă treaba. Spunem tind, pentru că nu se știe care va fi sfârșitul. Dar de ce atâția ani nici un procuror al DNA-ului, nici un om al DIICOT-ului, nici un polițist neșpăguit nu a ridicat un deget împotriva incredibilelor fapte săvârșite de acest monstru al României, deși se știu toate ilegalitățile comise de el? Nu a fost nici Chiliman, nici domnii de mai sus interesați să vadă cum reușește zi de zi să-și bată joc domnul Puzdrea de 200 de șoferi de taxi care trec prin complex și care sunt obligați să plătească 1 milion de persoană? Pentru că altfel au de-a face cu nenorociții care-I țin trena acestuia Puzdrea, mai ales cu amantul fiicei sale, Simona? Să ne așteptăm ca oamenii dacă nu reușesc să le dea banii vor trece prin aceeași nenorocire de care a avut parte fostul asociat al lui Puzdrea, domnul Năstase Cătălin căruia mafiotul de la Flora a vrut să-I ia viața și pentru asta a tocmit un ucigaș de meserie pe o sumă exorbitantă? Apropo, domnul Klaus Iohannis, vă adresăm un mesaj cu această cale, un mesaj de disperare din partea tuturor celor care au pătimit de ani buni din cauza unui excroc de talie internațională ca Dumitru Puzdrea. Dacă tot spuneți pe toate posturile tv că vreți să terminați odată cu excrocheriile, nu uitați domnule președinte să vă trimiteți oamenii să rezolve problema de la complexul Flora. Din cauza incompetenței și nesimțirii a doi golănași ca Puzdrea și Chiliman pot distruge, Bucureștiul ar putea să fie distrus definitiv. Nu uitați că acolo, la complexul Flora, se găsește o clădire ridicată de Puzdrea direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Dacă e să ne luăm și după previziunile Sfântului Ardealului, părintele Arsenie Boca, Capitala țării va dispărea. Oare aceste conexiuni sunt de neluat în seamă? Nu bucureștenii trebuie să plătească pentru vinovăția unor personaje lipsite de suflet…

 

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *