Câți bani au în conturi avocații Mafiei?

decembrie 14, 2015

 

 

Românii au rămas șocați când și-au dat seama, din greșeală, cine este avocatul lui prințului Paul. Personajul cu care domnul Lambrino s-a dus la sediul Direcției Naționale Anticorupție Brașov ca să-l apere. Domnul în cauză este chiar fostul senator PDL, Mircea Andrei, considerat a fi chiar mâna dreaptă a Elenei Udrea. Chiar așa ne credeți proști pe toți, domnilor rechini imobiliari? Credeți că nu ne-am dat seama că încercați sub toate formele să scăpați nevătămați?  Ușor, ușor, descoperim și noi cine sunt adevărații avocați ai mafioților. Ce spuneți, domnule Puzdrea, avem dreptate? Cum stă apărătoarea dumneavoastră, Mihaela Popescu cu traficul de influență?

Conturi de 5 milioane de euro la banca din Elveția

Chiar dacă declarația din 2008 a domnului Mircea Andrei nu poate fi văzută chiar de toată lumea, iată că unii mai deștepți decât ar crede mafioții au reușit să descopere că domnul avocat al prințului Paul are, printre altele, niște acțiuni în valoare de 20 de milioane de euro dar și două conturi de câte 5 milioane de euro de la banca din Elveția! Nu-I așa că domnul Andrei a muncit foarte mult ca să ajungă în această situație? Dar oare când s-o apucat să devină un avocat atât de celebru dacă gurile rele spun că atunci când era student la drept era un student mai mult decât leneș și brusc a început să se vorbească despre el că este mai mult decât bogat? Dacă el a declarat, fără nici un pic de rușine că are atâta purcoi de bani, de parcă a găsit vreun peștișor de aur care i-a îndeplinit toate dorințele, atunci ne putem da seama și singuri ce avere are cu adevărat.

Și apropos de peștișor? Cine o fi acela? Să fie vorba oare de doamna Elena Udrea care i-o fi dat niște clienți adevărați ca să fie toată lumea mulțumită? Sau toți banii ăștia plus cei de care probabil noi nu vom auzi niciodată pentru că stau foarte bine ascunși s-or fi făcut în marea lor majoritate de când s-a împrietenit cu prințul Paul? De fapt, ce credeți că se vorbește pe la colțuri din ce în ce mai mult, dincolo de toată povestea asta cu retrocedările ilegale ale prințului Paul? Că Băsescu și Udrea ar fi în spate dintr-un motiv extrem de concludent: se spune că Băsescu împreună cu Băse și cu blonda ar vrea să pună mâna pe toată averea regelui Mihai! Să ne mire așa ceva? Nu. Pentru că Băsescu nu s-a băgat să devină nașul copilului lui Paul și al prințesei Lia pentru că vroia neapărat să devină părintele spiritual al acestuia și astfel să-și mai spele din păcate, așa cum spune tradiția creștină. Nu, Traian Băsescu nu face niciodată un pas fără să aibă ceva de câștigat.

Care sunt sumele pe care a reușit să le strângă Mihaela Popescu?

Are cineva curajul să descopere câte conturi are avocata cea mai veche din șleahta lui Dumitru Puzdrea, Mihaela Popescu? Ca să fim sinceri, nici nu credem că vor putea fi vreodată descoperite, pentru că doamna Popescu mai mult ca sigur că nu le are în România, ci probabil tot în vreo țară unde autoritățile române nu au cum să facă nici o mișcare. Să încercăm să-l întrebăm și pe domnul Dumitru Puzdrea, câți bani a strâns în celebrele sale conturi (pe numele lui dar mai ales pe ale multor cunoscuți) pe care le are deschise în SUA, Dubai, Israel și Germania, acolo unde pleacă în ultimele luni din ce în ce mai des? Doar nu se duce Puzdrea să numere banii, domnilor anchetatori, să fim serioși, falsul proprietar al complexului Flora a ales să facă drumul către aceste țări pentru că tot mută banii dintr-un cont într-altul ca să șteargă orice urmă! Revenind la prietena sa, Mihaela Popescu e greu să reușească un om de rând să gândească cât cașcaval a strâns această femeie de pe urma traficului de influență pe care l-a făcut de atâția ani pentru Puzdrea.

Mai ales că nu numai ea a contribuit la libertatea lui Puzdrea, ci și soțul ei, fostul procurori Victor Popescu, care s-a ocupat de toate dosarele penale ale sinistrului personaj. Iar relațiile lui Victor Popescu erau la cel mai înalt nivel, asta știe toată lumea. De puțin timp de când acesta a decedat, totul a fost preluat de Mihaela Popescu, care astfel va lua șpagă mai mare decât a primit până acum. Dacă mai punem la socoteală și sumele exorbitante pe care Puzdrea I le-a oferit și celui care stă și acum în spatele SRI-ului, Virgil Măgureanu dar și ofițerilor secției 2 poliție, Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuț Alexandru, Dănuț Lepădatu dar și celui care a ajuns acum mare șef al Poliției Române, Voicu Mihai Marius, putem oare să știm câtă evaziune face nea Mitică de la Flora?

Atunci, ce contează pentru el să o cadorisească pe Mihaela Popescu cu mașini luxoase, așa cum a făcut acum doi ani, de Crăciun? Știm noi oare anul acesta câte astfel de mașini nu ajung în garajele celor enumerați mai sus? Sau la ce hoteluri cu prețuri exorbitante vor sta aceștia de sărbători când Puzdrea îi va trimite în concedii, așa cum procedează an de an? Astea sunt problemele existențiale ale României, domnilor procurori. Acesta este unul dintre cei mai mari hoți ai României, ale cărui fapte penale trebuie stopate pentru totdeauna. Odată ce capul lui Puzdrea va cădea, va trage după el cele mai importante nume ale justiției și ale politicii românești. Trebuie doar ca oamenii legii să îndrăznească să atenteze la firmele ilegale ale acestui om josnic. Au autoritățile române curajul să taie capul balaurului cu infinit de multe capete? (va urma)

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *