Ce a scris ministrul japonez al Justiţiei, pe Twitter, după întâlnirea cu Tudorel Toader

februarie 14, 2018

Ministrul Justiţiei din Japonia, Yōko Kamikawa, a publicat pe Twitter două imagini după întâlnire cu omologul român, Tudorel Toader, alături de un scurt mesaj.

 

“Am primit astăzi vizita ministrului Justiţiei din România, Tudorel Toader. Ministrul Tanigaki (fost ministru al Justiţiei în Japonia – n.r.) a vizitat România în august 2013 şi a făcut o declaraţie comună de cooperare între cele două ministere ale Justiţiei. Am confirmat că o să întărim în continuare parteneriatul nostru prin participare la Congresul din Kyoto şi prin împărtăşirea de informaţii şi experienţă în chestiuni legislative”, a scris ministrul Japonez pe Twitter, alături de cele două imagini.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este de duminică, 11 februarie, în capitala Japoniei, unde are loc reuniunea cu tema “Aprofundare tehnică în domeniul regenerării urbane”. Evenimentul este organizat de Centrul de Instruire pentru Dezvoltare al Băncii Mondiale, din Tokyo, în colaborare cu Guvernul Japoniei și cu orașele Yokohama și Kawasachi. Ministrul Justiției anunțase că participă la reuniune în perioada 11- 17 februarie, însă vizita va fi scurtată din cauza situaţiei din ţară. Tudorel Toader va participa la şedinţa Guvernului de joi, 15 februarie.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *