Ce mănâncă Victoria Beckham în fiecare zi ca să aibă tenul perfect

octombrie 7, 2016

Victoria Beckham este una dintre cele mai populare femei din lume. Victoria este admirată pentru stilul său vestimentar impecabil și pentru frumusețea ei de invidiat. Dar starul britanic nu a arătat întotdeauna atât de bine. Vedeta s-a confruntat ani la rândul cu acneea severă, până în momentul în care a întâlnit un medic dermatolog care i-a oferit un sfat prețios.

“Merg la un dermatolog din Los Angeles, pe nume Harold Lancer, care este un medic incredibil. Îl cunosc de ani de zile și el a reușit să-mi vindece pielea”, a declarat Victoria Beckham într-un interviu, potrivit www.newbeauty.com. “Aveam un ten cu probleme, iar el mi-a spus ‘Trebuie să mănânci somon în fiecare zi’. Am fost mirată și l-am întrebat dacă într-adevăr în fiecare zi, iar el mi-a răspuns ‘Da. La micul dejun, prânz sau cină, zi de zi'”, a povestit Victoria, potrivit eva.ro.

Somonul, care este un pește gras, foarte bogat în acizi grași esențiali omega-3, este considerat de multă vreme un aliment minune pentru frumusețe.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *