Ce pensii au soțiile celor mai puternici oameni din România

ianuarie 15, 2016

Despre politicienii României se știu destul de multe, dar până acum nu a răsuflat mai nimic despre soțiiile lor. Mai concret, despre ce pensii au acestea. Și iată că nu duc absolut deloc grija zilei de mâine.

De exemplu, soția lui Nicolae Văcăroiu, președintele Curții de Conturi a României, Marilena încasează lunar aproape 3900 de lei, depășindu-și soțul care primește 3087 de lei. Cei doi se mai laudă cu cinci terenuri în diferite zone ale țării dar și trei case: un apartament în Poiana Țapului, o casă de vacanță în Ștefănești și o locuință în Capitală. În ceea ce o privește pe soția lui Ion Iliescu,Nina, aceasta se bucură de o pensie de 10.600 de lei lunar.

Asta în condițiile în care se spune că Iliescu primea nu mai puțin de 33.000 de lei. La coadă se află soția lui Mugur Isărescu, Elena, care are o pensie de… 641 de lei pe lună. Despre aceasta se aude că anul trecut ar fi încasat vreo 5000 de lei de la activitățile agricole. În ceea ce o privește pe soția lui Valer Dorneanu, judecător al Curții Constituționale, aceasta are o pensie anuală de 16.000 de lei. Oare aceștia știu cum trăiesc pensionarii adevărați ai României?

 

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *