Ce se întâmplă cu averea Elodiei! Fiul lui Cioacă a primit vestea cu ochii în lacrimi

august 10, 2016

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Fiul acestuia nu va intra însă în posesia bunurilor Elodiei în condiţiile în care dosarul de succesiune pe care l-a deschis în urmă cu trei ani a fost închis de judecătorii din Braşov. La finalul lunii iulie, Instanţa a constatat, din oficiu, perimată cererea “formulată de reclamantul Cioacă Patrick Matei, prin curator special Ghinescu Emilia, în contradictoriu cu pârâtul Cioacă Constantin Cristian”. Deşi a avut un termen de cinci zile pentru recurs, potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, o astfel de cerere nu a fost depusă, decizia fiind, astfel, definitivă.

Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, “pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii, ulterior poliţistul ascuzând rămâşiţele într-o locaţie rămasă necunoscută. După şapte ani de procese, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *