Cea mai mare depasare de trupe din istoria omenirii: Putin trimite 150.000 de soldați în Siria

octombrie 5, 2015

Vladimir Putin nu mai rezistă și se pregătește să distrugă definitiv Statul Islamic. Președintele Rusiei a hotărât să trimită nu mai puțin de 150.000 de soldați în Siria pentru a-i stârpi pe islamiștii teroriști, aceasta fiind considerată cea mai mare deplasare de trupe din istoria modernă a omenirii.

Se pare însă că Putin are și un alt plan bine pus la punct cu cei învinși. Gurile rele spun că între Putin și Bashar Al-Assad ar exista o înțelegere privitoare la prizonierii de razboi pe care Siria îi va captura de-acum înainte, cu precadere ISIS: să fie predați rușilor. Ce va face Putin cu aceștia? Îi va îmbarca la bordul avioanelor de transport AN-124 îi-i va duce pe câmpul petrolifer Vankor, din nordul provinciei siberiene Krasnoyarsk, unde se spune că se află 520 milioane de tone de țiței și 95 miliarde de metri cubi de gaze naturale, acesta constituind în viziunea specialiștilor cel mai mare proiect industrial al Rusiei, în urmatorii 10 ani.

Ei bine, în acest loc prizonierii vor munci până nu vor mai putea. Din ceea ce se cunoaște până acum proiectul lui Putin necesită 14.000-25.000 de muncitori, pe care nu-i poate aduce din zonă, întrucât exploatarea se află dincolo de cercul Polar de Nord, la latitudinea de 68 de grade și nordul Siberiei nu este populat. Se vede treaba că Putin e mai implicat decât ar fi crezut cineva…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *