Cele mai în top șpăgi din poliție!Câinii care-l slujesc pe Puzdrea, dau cei mai fericiți din coadă!

decembrie 28, 2015

 

O mămăligă, trei peşti, o sticlă de whisky, mâncare pentru câini sau 15 fripturi, sunt doar câteva dintre produsele pretinse sau primite drept şpagă de poliţiştii intraţi anul acesta în vizorul procurorilor anticorupţie. Să mai avem milă pentru aceste personaje care ar fi trebuit să ne apere de hoți, dar ei sunt cei mai aprigi dintre ei? Să le plângem acum de milă acestor spurcăciuni cu grade pe umeri? Merită oare aceștia să mai fie numiți ofițeri ai poliției române? Dar de ce nu sunt luați la ochi și ofițerii secției 2 poliție, al căror ajutor dat mafiotului Dumitru Puzdrea este trecut cu vederea? Pentru că din banii negri ai evazionistului mănâncă de fapt cele mai mari nume din justiție ale României? Când îi vom da voie dreptății să vorbească?

Campionul șpăgilor ridicole: șeful Poliției Rutiere din Teleorman!

La prima vedere lefurile de mii de lei pe care polițiștii României le primesc ar trebui să-I facă să reziste eroic tentației de a fi corupți. Când colo, aceștia se înghesuie să se vândă pe șpăgi ridicole. Cine este numit campionul mitei care ne face să râdem cu gura până la urechi? Chiar șeful poliției rutiere din Teleorman, comisarul Dănuţ Dobre, care a fost arestat pe 19 noiembrie pentru trafic de influenţă, luare de mită, favorizarea făptuitorului şi complicitate la abuz în serviciu. Asta pentru că domnul comisar nu ierta pe nimeni, acceptând orice fel de mită, de la țuică și mămăligă până la mâncare pentru câini și pastramă. Ce-i drept, vreo șapte kilograme și de oaie, evaluată uimitor la suma de… 140 de lei. Cât privește hrană pentru câini, acesta a primit vreo 45 de kilograme, ca să le aibă să le dea patrupedelor mult timp de acum înainte. Și tot șeful Poliției Rutiere din Teleorman nu a spus nu când I s-a adus drept mită doi pui rumeni și dolofani dar și o mămăligă aburindă atunci când a intervenit pe lângă subalternii săi ca să nu-l sancţioneze contravenţional pe un şofer. Nu s-a gândit atunci că se face el de… mămăligă când o țară întreagă va afla cine este cu adevărat marele boss al polițiștilor rutieri din ograda lui Liviu Dragnea.

Trei pești și o sticlă de whisky, mita preferată a celor de la poliția de frontieră

De râsul lumii s-au făcut și niște polițiști de la poliția de frontieră, printre care însuși șeful adjunctului Poliției de Frontieră de la Calafat care au intrat în noiembrie anul acesta în atenția Direcției Naționale Anticorupție după ce au considerat că au făcut o cercetare administrativă, în urma căreia s-au îmbogățit cu… trei pești și o sticlă de whisky. La rândul său, comisarul șef Mișu Mindinică de la secția 11 poliție a rămas în istorie după ce s-a aflat că a primit de la un hoț căruia i-a promis că-I va rezolva cum scrie la carte dosarul vreo 200 de lei, un bax de vin, un bax de apă minerală și 15 fripturi. Un alt personaj care nu va fi uitat niciodată este șeful Arestului Preventiv din Piatra Neamț, Ioan Catană care a luat mită în două rânduri 900 de euro, o carcasă de oaie și alte produse alimentare în valoare de 300 de lei.

Le vine rândul și prietenilor falsului proprietar de la Flora!

Domnilor anchetatori, păi dacă e lege, nu e normal să fie pentru toți polițiștii? Că doar nu vreți să ne spuneți că există caralii cinstiți? Să fim serioși, sunt doar polițiști neprinși, cum este cazul celor de la secția 2 poliție, vezi Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuț Alexandru și Lepădatu, supervizați mereu de fostul lor șef, actualul boss al Poliției Române, Voicu Mihai Marius. Cărora li se adaugă și câinii cei mici, tablagiii pe care îi poate vedea orice curios care îndrăznește să treacă pragul complexului Flora. Ce fac slugoii? Își beau tacticos cafeaua și-și fumează țigările cumpărate pe banii lui Puzdrea, îmbrăcați civil, ca să nu fie depistați de orice om de rând și așteaptă să folosească legea bocancului cu orice personaj care ar avea ceva împotriva lui Puzdrea. Chiar dacă l-ar deranja pe excroc chiar și cu o simplă privire… Dar nu numai atât pentru că ei sunt arvuniți în mod special să aibă grijă ca Puzdrea să primească zilnic taxa de protecție care nea Mitică evazionistul a instituit-o celor 200 de șoferi de taxi care intră și ies din Flora și care se ridică la 100 de lei de persoană în fiecare zi. E adevărat că nu Puzdrea stă cu mână întinsă și culege darul, ci are un alt slugoi, care face parte din familie: fostul căruțaș și actualul amant al fiicei sale, Simona, personajul cu numele de Dinu David.

Cei mai mare în grad, adică ofițerii enumerați mai sus sunt plătiți regește ca să țină de mulți, mulți ani ascunse absolut toate dovezile care vorbesc despre cum a reușit Puzdrea să pună mâna pe terenul de la Flora, apoi să construiască acolo atât en-gros-ul cât și acea clădire care a fost ridicată direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Și tot polițiștii secției 2, cei mai buni prieteni ai lui Puzdrea sunt și cei care i-au rezolvat acestuia și cele două dosare în care el a fost acuzat de tentativă de omor împotriva fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin dar și a doi bărbați care și-au parcat mașina în fața vilei sale din Sinaia. Să mergem mai departe și să spunem că printre cei care primesc saci cu bani de la Puzdrea se numără chiar fostul șef al SRI, Virgil Măgurean, care împreună cu foștii săi subalterni mușamalizează la greu cele mai grele dosare ale excrocului? Să-l aducem în discuție și pe ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău al cărui cuvânt cântăreștre greu în dosarul în care Puzdrea este anchetat pentru că a furat apoi a vândut bucată cu bucată fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc? Nu este el care pentru sume uriașe a reușit să fure chiar și sacii cu actele oficiale ce trebuiau predați expertului DIICOT pentru verificare? Domnilor anchetatori, Puzdrea a reușit să corupă tot în România! Ce ar trebui să se mai întâmple ca să observați acest aspect? Nu vă spune nimic faptul că dosarul de la Câmpulung stă din 2007 pe bară pentru că l-a ținut departe de ochii curioșilor Alina Bica, care, la rându-I, a fost șpăguită ani de zile? Dacă pe colegii polițiștilor mânjiți de Puzdrea îi ridicați și-I aruncați în pușcărie pentru orice găinărie, de ce nu faceți acest lucru și cu nemernicii ăștia? Pentru că poate, vă plac și dumneavoastră banii murdari ai acestui personaj diabolic? Cât vom mai suporta această umiliță?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *