Cererea de acordare a personalității juridice a fundaţiei fostului premier Victor Ponta se rediscută

ianuarie 21, 2016

Cererea de acordare a personalității juridice a fundaţiei fostului premier Victor Ponta, “Black Sea Regional Cooperation Projects 2020”, se rediscută joi, la Judecătoria sectorului 5.Săptămâna trecută, magistrații au amânat procesul, după ce reprezentantul fundației nu ar fi depus toate actele necesare.
“Amână cauza la data de 21.01.2016, pentru când petenta are termen în cunoștință. Pune în vedere petentei să remedieze neregularitățile constatate, astfel: să rectifice actul constitutiv în raport de disp. art. 6 alin. 2 lit. h) din OG nr. 26/2000, în sensul de a menționa în cuprinsul actului juridic indicat anterior persoana sau, după caz, persoanele împuternicite să desfășoare procedura de dobândire a personalității juridice“, se arăta în decizia de amânare luată de judecători.

Surse politice declarau recent pentru Agerpres că fundația va fi condusă de Victor Ponta şi că nu se va implica în politică, urmând ca noua structură să îi aibă ca vicepreședinți pe Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin. De asemenea, fundația va fi condusă de un board din care vor face parte alți câțiva foști miniștri din Guvernul Ponta.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *