• Fără categorie
  • 1

Chireac, băiatul de casă al lui Sebastian Ghiță și Dumitru Puzdrea

noiembrie 13, 2014

A doua este chiar mai vechiul prieten, Dumitru Puzdrea, care în ultima perioadă, speriat fiind de faptul că ar putea fi înhățat, a hotărât că mai bine scoate bani din pușculiță și-i dă lui Chireac, decât să-și piardă libertatea. La televiziunea de care pomeneam, Chireac are chiar o tejghea numai a lui unde știe al naibii de bine să vândă minciuni și gogoși reîncălzite, pe care ni le bagă pe gât nouă, amărăștenilor, în speranța că le vom înghiți. Asta a fost odată ca niciodată, domnule Bogdan Chireac, în perioada când încă mai credeam că presa e adevărată, iar ziariștii și-au ales meseria asta pentru că și-au dorit-o cu adevărat. Ce interese ascunse au Ghiță și Bogdan Chireac de s-au lipit atât de bine? Vom vedea. Poate chiar să primească și Ghiță ceva bănuți de la Puzdrea, dacă va intra și acesta în marea mafie a golanului.

Chireac nu e prost deloc. E momentul cel mai bun pentru el să tragă de la Puzdrea cât mai mult, nu de altceva dar și el e conștient de faptul că derbedeului îi sunt numărate zilele. Și poate mai răsare vreo viluță pusă pe numele lui Chireac, așa cum a fost și cea pe care a primit-o tot de la Puzdrea cu ani în urmă pentru bună purtare. Celor care nu-și mai amintesc ce rol important a avut Chireac în activitatea lui Puzdrea le reîmprospătăm memoria. Cine l-a scos pe Puzdrea din nenorocirea în care urma să intre ca urmare a faptului că DIICOT-ul și FBI-ul au găsit cuibul unor importanți hackeri care furau ca-n codru fix din una dintre locuințele lui Dumitru Puzdrea? Oare ce sfori incredibile a tras Puzdrea dacă din acel moment nimeni nu a mai vorbit de acel mare tun? Tot Chireac a fost cel care a reușit, Dumnezeu știe prin ce mașinațiuni uriașe să facă în așa fel încât toată arhiva ziarului Adevărul în care erau stocate zeci de materiale despre afacerile necurate ale lui Puzdrea să fie ștearsă!

Să nu uităm că cel care dăduse drumul acelor știri de maximă importanță fusese directorul publicației, jurnalistul Dumitru Tinu, cel care a plătit scump pentru faptul că a intrat în dizgrația lui Dumitru Puzdrea. Nu vi se pare deloc curios domnilor anchetatori faptul că nici acum, după mulți ani de când Dumitru Tinu a trecut la cele veșnice (ca să nu spunem pe față că a fost asasinat) nu se poate descoperi adevărul despre moartea lui? Cine nu vrea să se afle totul? Nu cumva Puzdrea, care a fost singura persoană care la auzul decesului lui Tinu a desfăcut sticle de șampanie și a exclamat, plin de ură: Am mai scăpat de încă unul? Domnule Dumitru Puzdrea, chiar nu vedeți că v-ați dat singur de gol? Pe cine ați plătit cu bani grei să-și țină gurile închise vizavi de implicarea grosolană a dumneavoastră în moartea lui Tinu? Câți alți băieți de casă, polițiști, judecători sau procurori ați mituit la greu ca să fie totul ținut sub tăcere?

De ce are atâta nevoie acum Dumitru Puzdrea de Bogdan Chireac? Nu cumva să rezolve dosarul în care este acuzat de furt la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc? Se pare că problema asta e foarte importantă pentru mafiot, fiind atât de gravă încât i-ar putea aduce mulți ani de pușcărie. Să aibă oare securistul Chireac mult mai multe relații decât are fostul șef arme și muniții, Constantin Gurmezescu, la ajutorul căruia imperialistul a apelat ca să intervină pe lângă ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău, în mâinile căruia se află dosarul? Sumele puse la bătaie de Puzdrea pentru Gurmezescu și Vasilcău spun gurile rele că sunt imense, atunci cât va cere Chireac, care știm din surse sigure că e extrem de scump? Haideți, domnilor anchetatori să facem dreptate în această mafie a lui Puzdrea! Să ne unim forțele și aceste lepre ca Puzdrea, Sebastian Ghiță, Bogan Chireac să fie opriți să mai facă și alte nenorociri. Să le arătăm că legea nu e doar pentru fraieri! Toți care au greșit vor trebui să plătească!

Trebuie să fie puși la punct și ofițeri ca Lupu Marian, Voicu Mihai Marius și Firu Denisa, procurori ca Oana Niță și Nistor și judecători ca Virginia Duminică să mai țină în brațe șobolani ai căror bani miros îngrozitor ca Dumitru Puzdrea! să dăm odată cu mafiotul de pământ! Să înceteze să ne mai umilească, să ne mai distrugă viețile, să ne mai considere niște slugi peste care poate călca oricând dorește! Nu vedeți că toți sunt o apă și un pământ? Nu vedeți că la televiziunea lui Sebastian Ghiță a fost deschisă tocmai pentru ca lui Băsescu să-i fie spălată imaginea acolo? Nu e clar că tot pe acele ecrane Elenea Udrea se simte ca la ea acasă? Ne-am săturat să fim îngrădiți de oameni josnici, care ne obligă să le mâncăm din palmă. Domnilor de la DNA repetăm ce am spus și în alte dăți. Nu vă ajung dovezile? Avem noi destule cât să-l facem pe Dumitru Puzdrea și pe acoliții săi să nu mai ridice ochii din pământ…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

1 Raspuns

  1. iunie 21, 2015

    […] iar de Puzdrea nu te poți lipi Doamne ferește pentru că acolo e bătaie. În plus, tartorul, Bogdan Chireac taie și spânzură doar dacă aude vreun zvon că cineva ar avea îndrăzneala să atenteze la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *