Cine cade sub ghilotina DNA-ului? Puzdrea, cumva?

decembrie 5, 2015

Dacă pe ecranele televizoarelor, marii lideri politici actuali sau foşti se dădeau de ceasul morţii că sunt mai curaţi la prima zăpadă, realitatea e cu totul alta. Domnii şi doamnele făceau cele mai surprinzătoare afaceri subterane, unele mai bănoase decât altele, în care erau implicaţi mulţi reprezentanţi ai şi mai multor instituţii ale ţării. Acum, se pare că li s-a cam înfundat, pentru că doamna Laura Codruţa Kovesi şi-a trimis căţeii să găsească marii rechini. Acţiunea are nouă are legătură oare şi cu arestarea marelui mafiot al României, Dumitru Puzdrea? Aşa, ca un cadou de sărbătorile care bat la uşă?

Combinatorii cad ca spicele

sergiu.79of0wrjk4Cui i-ar fi trecut prin cap vreodată că marile nume ale politicii urmau să fie distribuiţi în cea mai incredibilă telenovelă cea a şpăgilor imense? Teoretic nimeni, dar uite că acum dosarele instrumentate de procurorii DNA apar ca ciupercile după ploaie. Şi oamenii Laurei Codruţa Kovesi nu se opresc aici, ci, spune gura târgului se pun şi mai tare pe strâns combinatori. Vă daţi seama ce înseamnă ca cei mai mari rechini să ajungă în custodia Direcţiei Naţionale Anticorupţie? Se blochează România definitiv. După ce Sergiu Diacomatu a fost înhăţat de procurori şi sincer a fost un şoc pentru multă lume bună, se zvoneşte că acum următorul care va simţi răceala unei puşcării este domnul Teodor Atanasiu.

Ce a făcut acest domn Diacomatu? A stat o bună bucată de vreme sub rochia fostului ministru al Turismului, Elena Udrea şi al Cocoşului ei şi a ţinut echilibrul la ANRP în perioada în care interesele lui Ioan Oltean nu coincideau cu alte altor personaje la fel de sus puse. Cu alte cuvinte, lumea spune despre Diacomatu că era băiatul bun care avea de toate pentru toţi. Ei bine, acum nu mai e nimic, decât un alt deţinut dintr-o altă puşcărie a ţării, unde nu-l vedem prea bine. Că deh, domnul e obişnuit cu nişte condiţii de condiţii, nu un pat şi o masă şi alea pline de gândaci. Dar poate rezolvă doamna Udrea ceva apropo de gândaci şi-i strânge şi pe aceea din celula lui Diacomatu şi se mai duce odată în Parlament cu vietăţile ca să se plângă. Că venii vorba de combinatori, oare n-ar fi frumos ca alături de Diacomatu să stea şi şeful şpăgarilor, Dumitru Puzdrea? Păi nu este el tăticul combinatorilor?

Nu i-a făcut Puzdrea fericiţi şi pe Udrea şi pe Cocoş, când le trimitea sacii cu bani? Evident că încrederea pe care mafiotul o avea în cuplul Udrea-Cocoş era imensă, altfel nu ar fi apelat la ei atunci când a vrut să vândă complexul Flora. Ce se întâmplase? Haimanaua primise o ofertă incredibil de bună de la nişte afacerişti turci şi vroia neapărat să scape de en-gros, să ia banii cei mulţi şi să fugă din ţară. Definitiv. Ca să se piardă odată urma afacerilor sale ilegale şi a multor evaziuni. Dar nu putea să facă nici o mişcare pentru că societatea avea (şi are şi acum) cartea funciară blocată. Cine putea să rezolve problema urgent şi fără să facă tam-tam? Evident Udrea şi Cocoş, cărora Puzdrea le-a promis şi un comision pe măsură: 1 milion de euro! Cash! Din ce motive nu s-a efectuat până la urmă tranzacţia, asta doar cei trei ştiu. Şi poate că domnii anchetatori vor fi interesaţi să afle, nu-i aşa?

Filiera Măgureanu

57007407445935044831puzdrea_usd-520x245E foarte posibil să fi intervenit în poveste prietenul Virgil Măgureanu şi să-l fi atenţionat pe golan că e bine să fie mai precaut şi să nu se bage cu oricine că Udrea şi Cocoş sunt luaţi deja în vizor. Ştie Măgureanu totul în ţara asta şi nu scapă nici o ocazie să-i transmită totul şi amicului de la Flora. Că doar de la el vin banii, fără număr şi toate beneficiile pe care le-ar putea visa un om. Ce-i drept, pentru munca prestată atât Măgureanu cât şi oamenii săi nu au de ce să se plângă. Şi tot acesta este motivul pentru care şi nepotul fostului procor Virgil Popescu, soţul încornorat al avocatei preferate a lui Puzdrea, Mihaela Popescu, nepot care are şi el o funcţie foarte mare tot în securitate.

Şi pentru că am amintit de această instituţie care se pare că va conduce veşnic ţara asta nenorocită, nu putem să nu-l amintim pe barosanul securist ziarist, jurnalist politic de carton, dar mai presus de toate câine credincios al aceluiaşi mafiot Dumitru Puzdrea, nimeni altul decât Bogdan Chireac! Ce se mai gudură el pe lângă stăpânul Puzdrea, ce mai aşteaptă el bucata de carne să îi fie pusă în faţă, ce se mai roagă el să mai dea nea Mitică de o belea mare ca să primească şi mai mult caşvaval. Că doar unu-i Bogdan Chireac, securistul care a reuşit să facă o magie şi să fie şterse toate reportajele publicate de fostul director al ziarului Adevărul, Dumitru Tinu despre afacerile oneroase ale derbedeului. Şi tot Chireac a făcut ce-a ştiut mai bine iar când în apartamentul lui Puzdrea a fost găsită de cei de la FBI şi KGB o reţea de hackeri care jefuiau America, falsul proprietar al terenului de la Flora a ieşit basma curată! A mai auzit cineva să guiţe vreunul de atunci cu această poveste?

Nu le-au fost închise gurile? Şi încă cum! Nu tot Măgureanu şi Chireac au îndeplinit ordinele şi împreună cu ofiţerii secţiei 2 poliţie, Firu Denisa, Lupu Marian, Ionuţ Alexandru şi Dănuţ Lepădatu au făcut să fie uitate apoi evident muşamalizate dosarele lui Puzdrea în care aceste era anchetat de tentative de omor atât asupra a doi bărbaţi pe care i-a împuşcat pentru că au parcat maşina în faţa vilei sale din Sinaia cât şi asupra fostului său asociat de la Flora, arhitectul Năstase Cătălin, pentru că acesta nu i-a dat cu titlu gratuit acţiunile pe care le deţine şi acum la societate? Ce spuneţi doamnă Laura Codruţa Kovesi de aceste informaţii extrem de importante pentru procurorii pe care-i conduceţi? Doar puţină bunăvoinţă vă trebuie ca să-l ridicaţi pe Dumitru Puzdrea din scaunul de lider al celei mai mari filiere mafiote din ţară. Atât. În rest, dovezi, acte şi tot ce vă trebuie vi le oferă www.vreaudreptate.ro. Poate se sparge odată buboiul şi scăpăm de infecţia numită Dumitru Puzdrea!

Vlad Ţepeş

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *