Cine i-a scris cărţile lui Becali când era în penitenciar?

ianuarie 8, 2016

Sinceri să fim, îl credeam pe latifundiarul Gigi Becali mult mai reţinut în a face declaraţii de o asemenea gravitate, dar se pare că Războinicul luminii a dat-o în bară rău de tot. Când nimeni nu se aştepta, acesta a explicat felul în care şi-a scris în spatele gratiilor cărţile care l-au eliberat cu cinci luni mai devreme.

Cu alte cuvinte a fentat legea pentru că nu el a fost cel care a scris cărţile. Iată şi declaraţia uluitoare a lui Becali: „(…) Eu am făcut cinci cărţi, s-au vândut toate ca pâinea caldă. Dacă am făcut eu puşcărie cu cinci luni mai puţin, cui i-am făcut eu rău? A făcut Borcea trei cărţi, care e problema? Cred şi eu că nimeni nu poate scrie 10 cărţi aşa, de unul singur. Dacă eşti ajutat şi dacă legea permite să fii ajutat de îndrumător, de ce să nu fii ajutat ca să scapi de pedeapsă mai repede?

Eu pot să fac o carte cu un profesor universitar, el o scrie, eu, fără să scriu nimic, sunt coautor şi îmi dă legea 30 de zile pentru că sunt coautor. Eu nu am darul scrisului şi îl chem pe coordonator la puşcărie şi îi povestesc. El scrie cartea şi eu câştig zilele. Până schimbă Parlamentul legea, mi-am luat eu câştig cinci zile”. Problema e că toate cărţile publicate de Gigi Becali au pe copertă doar numele lui. Numele profesorului universitar care i-a fost îndrumător nu este trecut nicăieri. Mare greşeală aţi făcut, domnule Becali şi s-ar putea să vă coste mult…

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *