Coana Lenuțo, fă-ți bagajul! Te așteaptă DNA-ul! Ia-l și pe Puzdrea cu tine să nu te plictisești

ianuarie 12, 2015

 

Dumitru Puzdrea a semnat un act fantomă cu fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc

Dacă până acum povestea Udrea-DNA era una încâlcită, adevărul fiind necunoscut, Rechizitoriul prin care Alina Bica și complicii săi au fost trimiși zilele trecute în judecată, ne-a scos pe toți din ceață. E oficial! Elena Udrea are dosar la DNA, fiind suspectată că a comis infracțiunea de dare de mită într-un dosar ce se află pe rolul instituției, care este disjuns de cel al fostei șefe DIICOT. Iată ce spune rechizitoriul: “Exercitarea în mod necorespunzător a atribuțiilor de serviciu, urmată de primirea unui teren de către Bica Alina Mihaela, de la Dorin Cocoș și Elena Udrea Gabriela conturează elementele constitutive ale infracțiunilor de dare de mită”.

Ce mai spune rechizitoriul prietenei lui Băsescu? Că bruneta Bica a primit mult mediatizatul teren de la Cocoș și de la Udrea pentru a uita de cercetările în ceea ce privește o plângere făcută de Oficiul Național de Spălare a Banilor, sesizare care viza tranzacții suspecte ai căror țapi ispășitori erau Udrea și al său înaripat. Ce spuneți, doamnă Udrea de toate aceste lucruri? Mai are cineva tupeu să comenteze ceva despre sinceritatea și bunul simț de care nu ați auzit niciodată? Ne mai mirăm atunci de ce aveți niște relații incredibile cu mafiotul Dumitru Puzdrea? Pentru că sunteți la fel de excroacă ca și el.

Și atunci e clar pentru toată lumea că vă potriviți din toate punctele de vedere. Altfel nu v-ar fi ales tocmai imperialistul tocmai pe dumneavoastră și pe soțiorul Cocoș ca să îl ajutați să vândă complexul Flora, în condițiile în care știm cu toții extrem de bine că societatea are de mulți ani cartea funciară blocată și Puzdrea nu are voie să facă absolut nimic. Dar date fiind incredibilele sfori pe care puteați să le trageți la momentul respectiv, doamnă Udrea, toți ați crezut că lucrurile se vor desfășura după cum ați plănuit. Uite însă că aceste lucruri pot lua și o întorsătură neașteptată. E drept că nu v-ați fi băgat în această poveste dacă acel comision pe care Puzdrea vi l-ar fi promis nu ar fi fost unul imens.

Dar întrebarea e următoarea: de ce nu l-ați rezolvat pe Puzdrea până acum? Vi s-au închis drumurile? Sau v-a luat frica, după ce lui Cocoșel i-au fost tăiate aripile și ați mirosit că nu e loc de întors? Oare nu ar fi trebuit să gândiți puțin înainte să o introduceți pe prietena Bica în această telenovelă cu dosarul lui Puzdrea, cel în care este anchetat pentru un furt incredibil de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc? Ne-au mințit gurile rele când afirmă că Bica este cea care a stat din 2007 și până acum în spatele acestui dosar și al altorsa în care Puzdrea este acuzat până în gât de fapte îngrozitoare? Atunci cum a avut tupeul infect ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău să fure saci cu acte oficiale care nu aveau voie să fie deschiși decât în prezența avocatului Năstase Cătălin și să-I ducă doar el știe unde? Se va afla vreodată și locul unde sunt aceste dovezi care ar fi trebuit predate expertului DIICOT pentru verificare? Dar vedeți cum face Dumnezeu? Chiar și cu mai puține dovezi, expertiza celor de la Serviciul de Criminalistică s-a terminat.

Și nu în favoarea lui Dumitru Puzdrea, ci în cea a lui Năstase Cătălin, oamenii legii arătând negru pe alb cine este excrocul. Acesta este motivul real pentru care acum Puzdrea e disperat să găsescă alți și alți proști pe care să-I momească cu sume incredibile de bani ca să nu intre la pușcărie. I s-au tăiat crăcile odată cu intrarea în pușcărie a Alinei Bica și Dorin Cocoș, ca să nu mai vorbim de Hrebenciuc și nu știe pe ce drum să o apuce. De aceea s-a reîmprietenit cu fostul șef arme și muniții din cadrul IGP, Constantin Grumezescu și i-a promis o mită uriașă dacă va mai interveni la Vasilcău care la rândul lui să pună o vorbă bună pe la completul de judecată în mâinile căruia a căzut dosarul buclucaș. Dar oare o fi atât de idiot acest Cristian Vasilcău, ce se consider Dumnezeul Sucevei să mai facă un pas greșit, atâta timp cât șefa care-I ținea spatele este acum la mititica? Doamnă Elena Udrea, vedeți cum e viața asta? Se întoarce roata când nici cu gândul nu gândiți.

Și apropos, oare din cauza stresului prin care treceți nu sunteți în stare să vă scrieți corect gramatical opiniile pe pagina de facebook? Sau nici cu școala nu stați prea bine dacă e greu să faceți acordul între subiect și predicat așa cum se cuvine? Ce-I drept v-au atras atenția alții mai deștepți și ați făcut urgent modificările de rigoare, însă de data aceasta cei care stau cu ochii pe dumneavoastră v-au ars. Nu vă mai dați mare că nu sunteți decât un altă săgeată a mai marilor României care acum când vor vedea că sunteți la ananghie vă vor întoarce spatele. Apropo, de când a ieșit de la Cotroceni, prietenul Traian Băsescu vă mai întreabă de sănătate? Sau fuge de dumneavoastră ca dracul de tămâie pentru că a înțeles că libertatea se pierde repede și se câștigă foarte greu?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *