Cocoș + SRI = mușamalizarea dosarelor lui Puzdrea

februarie 2, 2015

Dumitru Puzdrea

 

La doar o zi după de a fost audiată de DNA și acuzată de spălare de bani și fals în declarații, Elena Udrea vine cu o dezvăluire incendiară, depunând totodată și un denunț la Direcția Generală Anticorupție împotriva șefului interimar al SRI, generalul Florian Codlea, denunț în care nu uită să amintească și de Laura Codruța Kovesi, șefa procurorilor anticorupție. Și ce mai spune Udrea de ne lasă fără cuvinte?

Că generalul codlea ar fi instrumentat o campanie împotriva sa, cerându-i lui Cocoș nu mai puțin de 500.000 de euro pentru Sebastian Ghiță și televiziunea sa. Păi, doamnă Udrea, știți ce ați făcut prin aceste declarații? Ați reuțit să ne faceți să găsim răspunsul la numeroase întrebări care nu ne dau pace. Păi dacă Dorin Cocoș intra la SRI ca la el acasă, stând la cafele și vrăjeli cu boss-ul instituției, atunci să ne mai întrebăm de ce nici un fel de plângere făcută împotriva mafiotului la serviciul Român de Informații nu a fost luată în seamă? Ne mai mirăm cum de 24 de ore din 24 fostul asociat al lui Puzdrea de la complexul Flora, arhitectul Năstase Cătălin e urmărit și i se știe fiecare mișcare?

Ce vreți să aflați, domnule Puzdrea? Nu înțelegeți din câte vedem noi că fostul dumneavoastră asociat e cel mai corect și mai cinstit om cu care ați avut de-a face în toată viața dumneavoastră. dar dacă vă place să dați șpăgi ca să aflați ce tip de apă minerală consumă Năstase Cătălin și la ce oră își bea ceaiul, atunci e decizia dumneavoastră. Nu ne putem pune în calea fericirii. Vă lăsăm să vă mai bucurați puțin de această independență, că destul veți sta într-o pușcărie de drept comun și veți dori să simți aerul libertății.  Dar, ce să vezi? La doar câteva ore de când blonda a dat de pereți cu generalul SRI, bruneta prietenă, Alina Bica vine și ea repede cu acuzații pentru Florian Codlea. Ca o dovadă vie că prietenul la nevoie se cunoaște. Date fiind aceste circumstanțe, am înțeles și de ce atât adresele făcute SRI de arhitectul Năstase Cătălin au rămas fără nici un răspuns, pentru că mai mult ca sigur că nici nu au fost deschise. În plus, ni s-a părut grotesc modul în care au reacționat domnii de la Serviciul Român de Informații când Căpitanu Petre, unul dintre apropiații lui Năstase Cătălin, implicat au acesta în lupta împotriva corupției le-a trimis o sumedenie de adrese în ceea ce privește situația incredibilă a afacerilor ilegale ale lui Dumitru Puzdrea: i-au mulțumit!

Oameni buni, domnilor anchetatori, ce ați vrut să demonstrați prin aceste mulțumiri? Că vă doare drept în cot de adevăr și dreptate? Credeați cumva că nu știam și singuri de acest lucru? Că nu am văzut cu ochii noștri? E posibil să ne sfidați în halul acesta fără pic de rușine? Dar dumneavoastră, domnule Dorin Cocoș, unde sperați să ajungeți în urma acestui ajutor neprețuit dat lui Dumitru Puzdrea? Nu v-au ajuns șpăgile pe bandă rulantă pe care le-ați primit? Iată cum s-a întors roata, cu toate intervențiile pe care le-ați făcut. Dacă o instituție precum SRI-ul se pretează la asemenea lucruri, mai avem ceva de spus vizavi de mica poliție și justiție? Credeți cumva că Dumitru Puzdrea va scăpa nepedepsit după toate răutățile pe care le-a făcut? Apropo de ultimul său dosar, cel de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, în care se arată clar cât a furat statul dar și pe arhitectul Năstase Cătălin. Ce se va întâmpla acum cu acesta?

Că doar dumneavoastră nu mai puteți să faceți nici o mișcare și nici Alina Bica, marea șefă a antimafiei care a dat ordine ca din 2007 dosarul să intre pe linie moartă. Să nu îi credem atunci pe cei care spuneau că fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, este cel care, alături de acoliții săi l-au ținut în brațe pe Dumitru Puzdrea nu de ieri, de azi, ci chiar la începutul afacerilor sale 100% ilegale? Cât timp se va mai accepta în țara asta ca toate secțiile de poliție să-și închidă porțile când primesc vreo hârtie care-l incriminează pe Puzdrea? Cât îi vom mai suporta pe ofițerii Firu Denisa, Lupu Marian, Voicu Mihai Marius sau ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău să păstreze la loc ferit de ochii lumii toate dovezile care spun cine este Puzdrea cu adevărat? Nu s-a gândit nimeni că va veni momentul când cineva va începe să toarne tot? Punem pariu că va fi Elena Udrea acea personă? Suntem tare curioși să vedem atunci pe cine veți reuși să mituiți domnule Puzdrea să vă lase să vedeți soarele…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *