• Fără categorie
  • 0

Copiii lui Adriean Videanu au preocupari diametral opuse! In timp ce Diana a preluat afacerea familiei cu marmura, Andrei sta cu burta la soare!

aprilie 10, 2016

Familia lui Adriean Videanu nu traverseaza cea mai buna perioada, dupa ce fostul ministru a fost inculpat in dosarul “Gaze ieftine”.

In dosarul “gaze ieftine”, in care este inculpat alaturi de Ioan Neculaie, fostul ministru al economiei Adriean Videanu este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și complicitate la delapidare. Ca orice fire prevazatoare, insa, Videanu a delegat din timp responsabilitatile firmei sale, Titan Mar, cea care i-a adus profit de milioane de euro, fetei Diana, care a terminat o facultate de business la University College London.

Daca Diana chiar se implica in afacere, prezentand oferta firmei celor interesati si facand studii de piata, fratele Andrei prefera sa stea pe margine, desi are la activ absolvirea George Washington University, ramura economie! Mai mult, Andrei – cunoscut ca un abonat al cluburilor de noapte din Capitala, dar si din strainatate – se relaxeaza mai mult prin vacante, pozandu-se nostalgic pe malul apei in timp ce urmareste intrarea iahturilor in port!

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *