• Fără categorie
  • 0

Copiii mafioților, ținuți departe de anchetele procurorilor?

noiembrie 29, 2015

La doar puțin timp de când Udrea și prietenii săi au intrat în atenția procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, speram ca și urmașii primarului din Piatra Neamț, Pinalti implicat grav în dosarul Microsoft să fie trași la răspundere. Nu de altceva, dar au făcut fapte impardinabile. Asemenea afacerilor murdare cu care se ocupă și fetele mafiotului Dumitru Puzdrea. După ce doar câteva informații au apărut prin mass-media, o tăcere adâncă s-a lăsat. Nici vorbă ca urmașii celor mai mari mafioți ai României să fie trași la răspundere. Ca de obice, numărul banilor a închis gura autorităților.
Fiica lui Pinalti, anchetată într-un dosar al retrocedărilor
Cine este unul dintre copiii marilor rechini ai României împotriva cărora se pare că procurorii au făcut un prim pas? Chiar fiica lui Gheorghe Ștefan, Georgiana, despre care gurile rele spun că ar fi anchetată într-un dosar al retrocedărilor ilegale. Povestea începe în anul 2008 când domnișoara ar fi cumpărat un procent de 25% din drepturile litigioase pentru un teren din sectorul 3 al Capitalei, unde primar de vază era Liviu Negoiță, un alt mare excroc care se joacă cu oamenii legii de-a șoarecele cu pisica. Să ne mai întrebăm oare cât cașcaval o fi luat domnul Negoiță ca să se încheie această tranzacție? E greu de cuantificat care este numărul banilor cu care se joacă ordinarii României. Dar asta nu e tot, pentru că, doar cu un singur an înainte, aceeași Georgiana a obținut un profit enorm de pe urma unei alte afaceri. Un tun imobiliar realizat ca la carte. Atunci fiica lui Pinalti cumpăra în Piatra Neamț, orașul unde nimeni nu sufla decât dacă Gheorghe Ștefan încuviința un teren de 4500 metri pătrați de la fosta asociație de transport în comun al orașului.

După ce s-a văzut posesoare de teren, pentru care a plătit 400.000 de lei, Georgiana a făcut o magie și l-a vândut după numai șapte luni cu suma de 800.000 de lei. Până aici, nimic ieșit din comun, ar spune unii, doar că terenul respectiv era în litigiu, fiind revendicat de mai mulți locuitori din Piatra Neamț, ale căror cereri ce credeți? Fuseseră blocate chiar de Pinalti! Ce-i drept, prietenul Lenuței lui Băsescu nu a fost atât de tâmpit încât să arunce cu banii negri în stânga și în dreapta, ci i-a investit. Așa s-a născut un viloi imens în buricul orașului pe care l-a condus (și în spatele căruia se află și acum, chiar dacă pe hârtie nu mai e primar), iar pe copiii excroci, i-a asigurat pentru tot restul vieții.

Gurile rele spun că cea care trebuia să dea cu subsemnatul la organele legii, domnișoara Georgiana, s-a făcut mare absolventă a Facultății de Drept, apoi tăticul mafiot i-a găsit un pretendent pe măsură și și-a trimis fetița cu bani cu tot, la Nisa. Nici fiul lui Pinalti nu a rămas mai prejos, acesta fiind băgat cu pilă la Politehnică pe care a terminat-o evident cu multe șpăgi împinse de fostul primar. Cunoscut în oraș drept un domnul Goe local, Gabriel se pare că a fost o bună perioadă de timp prieten cu… drogurile. Chiar dacă a răsuflat și acest aspect, tăticul Pinalti a rezolvat urgent problema și și-a băgat progenitura în afaceri cu energie. Bănoase, nu glumă… Cum făcea bani domnul Goe din Moldova? Așa cum știm cu toții că se poartă: cumpăra curentul electric cu 3 lei și-l vindea cu preț dublu. Surprinzător pentru noi, deși se vorbește pe la colțuri că procurorii și polițiștii știau foarte bine acest lucru, nimeni nu a ridicat nici un deget. De fapt, cum să-ți permiți să-l tragi de urechi chiar pe fiul boss-ului din Piatra Neamț? Nu înseamnă că ți-ai dat singur foc la valiză?
Andreea și Simona, săgețile lui tata
Pe aceeași schemă a excrocheriei și apoi a mitei grosolane date tuturor celor care ar putea să-i facă felul lui sau familiei sale, adică celor două fiice Andreea și Simona și celei care le-a dat viață dar și educație de vagaboande, Iosefina Mihaela mers și unul dintre cei mai mari mafioți pe care i-a avut România vreodată, Dumitru Puzdrea. Nici el nu a fost un dobitoc care să arunce cu banii în stânga și în dreapta. Nu, Puzdrea i-a ascuns în cele mai ciudate locuri la care s-ar fi putut gândi cineva, în țări îndepărtate, băgați în conturi care evident că nu sunt pe numele marelui evazionist. Și unul dintre bunii săi prieteni, Dorin Cocoș știe foarte bine despre ce vorbim întrucât domnia sa a fost unul dintre prostituatele lui Dumitru Puzdrea, care pentru comisioane uriașe, au făcut tot ce li s-a dictat, inclusiv să accepte să aibă o parte din banii ordinarului pe numele lui sau al cunoștințelor. În Dubai, evident, unde Cocoș avea la rându-i afaceri dubioase. Atunci să ne mai întrebăm de ce pleacă mai nou Dumitru Puzdrea tocmai în Dubai dar și în SUA, Germania și Israel? Ca să-și mute banii dintr-un cont într-altul, pentru a i se pierde urma furăciunilor făcute.

Revenind la cât de bine și-a aranjat Puzdrea fetele, se cade să vorbim și de multitudinea de firme pe care acesta le-a deschis pe numele Andreei și Simonei. Și vom începe cu binecunoscuta de acum Universal Trade Company, societatea prin care Puzdrea a devenit patronul ilegal al terenului Flora. Nu Andreea Puzdrea a fost cea care a semnat contractul de vânzare-cumpărare de la doi falși proprietari, Isăilă și Zapisescu pentru o sumă cu mult mai mică decât prețul pieței? Ba da. Și pentru că totul i-a mers lui Puzdrea și dovezile puse la adăpost de prietenii săi de la secția 2 poliție, ofițerii Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuț Alexandru și Dănuț Lepădatu coordonați de cel care acum a ajuns să fie chiar șeful Poliției Române, Voicu Mihai Marius, haimanaua a mers mai departe și a mai deschis o firmă: Universal Prod Construct. Tot pe numele Andreei, evident. Societate cu care, alături de un alt bun prieten, fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir a furat banii destinați construcției noului sediu al Ligii pentru a-și îndeplini fiecare un vis. Adică Puzdrea și-a ridicat două vile iar Dragomir hotelul Cristal Palace din buricul Capitalei.
Elena Păunescu, mână în mână cu ordinarii
Și ordinăria merge și mai departe pentru că tot Puzdrea mai dă drumul la o firmă la fel de dubioasă: Universal Economic, unde colegă de stors bani cu Andreea Puzdrea este contabila, Elena Păunescu. Nu vă amintiți de ea dragi cititori? Este ordinara care a fost trimisă de Curtea de Conturi pe vremuri să verifice de ce Puzdrea nu și-a plătit chiria care se ridica la valoarea de 1.500.000 de lei vechi. Când a văzut Păunescu cât de frumos e tratată de Puzdrea și câte cadouri substanțiale primește într-un timp record a uitat de ce venise, a încheiat socotelile cu cei de la Curtea de Conturi și s-a mutat în ograda mafiotului. Unde și acum îi este cald și bine. Căci are mașină de ultimă generație primită cadou de la șeful cel mare dar și mai multe apartamente din chiria cărora trăiește mai ceva ca marii afaceriști. Ultimele, dar evident că nu cele din urmă (pentru că Puzdrea se pare că mai pune la cale să deschidă noi firme) sunt societățile New Estate Imobiliare și Universal Tradee Advisor.

Cine se află în spatele acestor firme? Bineînțeles fetele lui tata Puzdrea dar și Florin Americanul, fostul iubit al Andreei. Cine e Florin Americanul? Un nenorocit care a fost prins cu droguri după ce a fost prins de oamenii legii că deținea un magazin de etnobotainice care e de prisos să mai spunem că a fost deschis de Puzdrea! Că doar acesta își primea partea din această afacere. Și încă ce parte… Și tot Florin Americanul a fost și capul unei rețele de hackeri prinsă cu câțiva ani în urmă chiar în apartamentul lui Puzdrea situat pe strada Emil Racoviță de FBI și DIICOT. Spunem a fost prins, nu a făcut și pușcărie pentru asta. Doar tăticul Puzdrea nu era atât de idiot încât să nu dea șpăgile imense ca să închidă gura tuturor. În aceste condiții, domnilor procurori ai DNA, care în ultima perioadă sunteți atât de devotați muncii pe care o faceți, pe la firmele lui Puzdrea, de ce nu ajungeți? Nu e normal ca și progeniturile acestui nenorocit ca și cele ale lui Pinalti să plătească pentru tot ce au făcut? Ce fel de Românie a ajuns asta în care trăim dacă tinerii cinstiți nu-și găsesc de muncă iar aceste lepre sunt lăsate să ne sfideze în față? Nu cumva domnilor procurori dreptatea se numără în funcție de sacoșele cu bani primite?
Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *