Corneliu Vadim Tudor a fost omorât? Să fi avut oare curajul Puzdrea să atenteze și la viața Tribunului? (VIDEO )

septembrie 18, 2015

Nu au trecut nici câteva ore de când poetul național, omul politic de un patriotism cum rar întâlnești în ziua de astăzi, Corneliu Vadim Tudor a fost îngropat, un zvon tulbură toată România. A fost omorât Tribunul? De unde a apărut un astfel de zvon? Ca urmare a faptului că moartea lui Vadim a fost fulgerătoare și la doar două zile de când acesta a fost văzut în public, la un eveniment care a avut loc la Ambasada Rusă.

Atunci acesta nu părea bolnav și nici suferind, ba chiar era în formă, așa că nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că președintele PRM va trece la cele veșnice. În altă ordine de idei, pornind de la ideea că Vadim Tudor ar fi deranjat prin modul său coleric foarte multe personaje, site-ul creștin saccsiv.wordpress.com a venit cu ipoteza că politicianul ar fi fost ucis.

Să fi contribuit oare la moartea sa anumite căpetenii ale Bisericii Ortodoxe Române împreună cu organizații considerate oculte, care se spune că au fost atacate de-a lungul timpului de Corneliu Vadim Tudor? S fie vorba de o moarte prin iradiere așa cum vuiește gura târgului? Sau să fi contribuit afaceriști dubioși ai României, cu vechi ștate de excroci, cărora Vadim Tudor le făcuse față cu brio, deși aceștia încercau de ani buni să-i închidă gura? E foarte posibil, pentru că în România zilelor noastre se poate orice.

Dacă ne amintim bine, un personaj care l-a amenințat în urmă cu ceva timp pe Corneliu Vadim Tudor a fost chiar cel considerat unul dintre cei mai mari excroci ai zilelor noastre, mafiotul Dumitru Puzdrea, care pentru ceva vreme a făcut parte din Partidul România Mare condus de atâția ani cu demnitate de Tribun. Iar faptul că Puzdrea i-a pus gând rău lui Corneliu Vadim Tudor a spus-o Tribunul în plin plen al Parlamentului, fără să-I fie frică de nimeni și nimic. Un singur lucru nu a știut președintele PRM: că Puzdrea nu uită niciodată să se răzbune pe cei pe care-i consideră dușmani ai săi, fără ca oamenii să aibă vreo vină.

 

Poate doar aceea că au avut neșansa la un moment dat, să-l cunoască pe acest nenorocit căruia nimeni nu vrea să-I vină de hac. Nu excludem deloc această ipoteză, ba chiar o luăm foarte bine în calcul. Și știți de ce? Pentru că Puzdrea are antecedente. Grave. Soldate însă cu NUP-uri date pe bandă rulantă tocmai de acei magistrați și ofițeri șpăgari pe care Corneliu Vadim Tudor reușea să-I pună la punct ca nimeni altul. Pentru că Tribunul iubea dreptatea! Pe cine vroia să-l omoare în adevăratul sens al cuvântului, Dumitru Puzdrea, pe față, fără să se mai ferească de cineva? Pe fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin, omul căruia nu numai că i-a dirijat moartea, dar i-a furat și milioane de euro, alături de toată speranța că cineva în țara asta îi va face dreptate. Ce vroia Puzdrea de la Năstase Cătălin, după ce l-a aruncat din complexul Flora, deși acesta era în fruntea conducerii societății? Acțiunile pe care arhitectul le deține și în acest moment la Flora și pe care nenorocitul încearcă de ani buni să pună mâna. Gratuit. Așa că a făcut tot ce a putut să intre în posesia lor folosind toate metodele mafiote. Pentru început i-a făurit un fals dosar de terorism, apoi cu ajutorul prietenilor din poliție a trimis o echipă de mascați care au pătruns în locuința lui Năstase Cătălin cu scopul précis de a găsi acțiunile.

Nu s-a gândit nici o secundă nenorocitul că această decizie a lui a distrus psihic familia arhitectului, datorită muncii căruia s-a dezvoltat cu ani în urmă complexul Flora de ajunsese să fie unul dintre cele mai importante en-gros-uri din țară. Însă Năstase Cătălin nu a cedat, ceea ce l-a adus pe Puzdrea într-o stare de disperare. Orbit de furie, acesta a angajat un ucigaș cu patalama la mână, l-a plătit pe aceasta cu o sumă uriașă și i-a ordonat să-I curme viața. Dar, ceva s-a întâmplat în mintea criminalului și pe ultima sută de metri nu și-a dus la îndeplinire misiunea, ci i-a cerut lui Năstase Cătălin să se întâlnească cu el, i-a spus tot adevărul și și-a cerut iertare. Cât de obsedat de avere sunteți domnule Puzdrea de ați recurs la un asemenea gest? Oare credeți că nu veți da socoteală Justiției Divine, dacă pe cea de pe pământ ați corupt-o? Alt personaj pe care Puzdrea l-a considerat dușmanul său de moarte a fost Dumitru Tinu, regretatul director al cotidianului Adevărul. Ca și Corneliu Vadim Tudor, gazetarul cu un condei ieșit din comun nu a avut frică de nimeni și a publicat în ziarul pe care-l conducea zeci de materiale în care dezvăluia mafia lui Dumitru Puzdrea.

Dar într-o zi, ceasul s-a oprit și pentru acesta. Un accident aparent stupid l-a trimis și pe acesta la dreapta Domnului. Culmea este că până în ziua de astăzi, nici o instituție a statului român nu a descoperit care este motivul real al dispariției sale. Ceea ce ne arată cât de implicat este Dumitru Puzdrea în moartea lui Tinu este reacția incredibilă pe care acesta a avut-o în momentul în care a fost anunțat că Dumitru Tinu a murit. Atunci, excrocul a desfăcut câteva sticle de șampanie, a început să țipe în biroul său lăsând să-I iasă din gură niște cuvinte dureroase pentru toți ce care l-au iubit pe Tinu: am mai scăpat de încă unul.

Cu alte cuvinte, domnule Puzdrea v-ați dat singur de gol că ați distrus multe vieți! Atunci este foarte posibil ca dumneavoastră să fi avut un rol important în plecarea mult prea rapidă a lui Corneliu Vadim Tudor. Dar totul se va demonstra domnule Dumitru Puzdrea. Totul se va afla, atunci când dumneavoastră veți crede cel mai puțin. Moartea lui Corneliu Vadim Tudor, bătaia de joc la adresa lui Năstase Cătălin și tot ce ați înfăptuit de-a lungul timpului vor avea un ecou. Iar dacă autoritățile nu vor să ridice nici un deget, atunci Dumnezeu va fi el care va rezolva totul. Iar palma dată de Divinitate celor care nu cred în ei, cum este Dumitru Puzdrea, va fi definitivă.

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *