Crapă nervii în ALDE: Daniel Constantin, pus la colț de oamenii lui Tăriceanu

martie 10, 2017

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, a ținut să transmită un mesaj public prin care a anunțat că nu pleacă din ALDE, dar în același timp a recunoscut că există tensiuni la nivelul partidului între el și Călin Popescu Tăriceanu.

Mesajul lui Daniel Constantin a încins spiritele în ALDE, iar liderii județeni îi răspund, deocamdată sub protecția anonimatului ”pentru că nu vrem să inflamăm și mai tare spiritele la nivel public”.

”Dacă Daniel Constantin este așa important cu partidul său de 1%, atunci să-și păstreze cota asta importantă, cu tot cu oamenii lui din PC. El uită că a venit alături de ALDE, un partid de aproape 5%, care ar fi putut intra singur în Parlament”, ne-au precizat surse din ALDE .

Un alt lider important din ALDE susține că Daniel Constantin joacă doar pentru a-și găsi apoi motive să plece. ”Încearcă să se victimizeze la nivel public, ca apoi să spună că a plecat din cauza omului rău care este Tăriceanu. Vom vedea la Congres cum stau lucrurile și sper să fie organizat cât mai repede”, ne-a mai precizat un alt lider din ALDE.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *