• Fără categorie
  • 0

Crin Antonescu îl face praf pe Zgonea și amintește de un moment memorabil

iunie 9, 2016

Fostul președinte al Senatului și lider al PNL, Crin Antonescu, a avut o intervenție telefonică la Realitatea TV în care l-a făcut praf pe Valeriu Zgonea, cel care acum se agață de scaunul de președinte al Camerei Deputaților.

”În România se discută numai lucuri de la marginea noastră. Nimic din ceea ce e cu adevărat important, din ce se întâmplă în Europa și care privește și România, nimic nu se discută. Se discută dacă Ponta e pus sau nu la Camera Deputaților sau dacă Zgonea pleacă de acolo sau nu. Apropo de altă demisie pe care mi-am dat-o din fruntea Senatului și care nu a fost înțeleasă nici până acum. Eu mi-am dat demisia – că nu sunt Zgonea – pentru că venisem acolo pe o majoritate care nu mai exista, iar în politică acest lucru se respectă. Asta pot să spun”, a spus Crin Antonescu, la Realitatea TV.

Crin Antonescu amintește de un moment memorabil în care el și-a dat demisia din funcția de președinte al Senatului, pentru că USL se destrămase și nu considera corect să mai rămână în respectiva funcție fără sprijin politic. Urmăriți în video-ul de mai jos discursul lui Crin Antonescu și reacțiile lui Victor Ponta.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *