Cristina Spătar a făcut ceea ce medici i-au interzis categoric! Vedeta își pune în pericol sănătatea!

aprilie 17, 2016

Cristina Spătar a vrut să facă o schimbare în viaţa ei, motiv pentru care a apelat la serviciile unui medic estetician și şi-a schimbat implanturile mamare înlocuindu-le cu proteze de dimensiuni mai mari. Iar acum, probabil din plictiseală, având în vedere că nu se prea bucură de prezența soțului ei, artista a făcut un gest care îi pune în pericol sănătatea.

După o intervenție medicală de genul celei suportate de Cristina Spătar, medicii recomandă câteva săptămâni bune de rapos total și, cu siguranță, interzic cu desăvârșire efortul. Mai ales cel făcut la sala de fitness. Cu toate acestea, Cristina Spătar a decis că este cazul să ignore recomandările medicale, chiar dacă își pune în pericol sănătatea și, la fel de grav, poate distruge ”opera de artă” făcută de doctor. Așa că, zilele trecute, Cristina Spătar a mers la sală, loc în care a și fost surprinsă de reporterii Spynews.ro în timp ce alerga, din greu pe bandă, activitate care, evident, este interzisă complet de medicii care au operat-o în zona bustului.
Cu toate acestea, așa cum a recunoscut chiar ea în urmă cu ceva vreme, perioada de recuperare pe care trebuia să o respecte este imposibil de suportat, iar pentru ea sala de fitness este extrem de importantă.
Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *