Cu ce s-a ales fostul judecător Geanina Terceanu, după divorțul de soțul său

februarie 25, 2018

Fostul judecător Geanina Terceanu, despre care s-a scris, în trecut, că s-ar fi iubit cu omul de afaceri Cristi Borcea, a primit o lovitură teribilă în această săptămână. Terceanu a fost condamnată la șapte ani de închisoare cu executare, în dosarul „Transferurilor”.

 

Aceasta fusese acuzată, în 2016, că a primit o mită de 220.000 de euro de la Borcea. Ulterior, Geanina Terceanu a divorțat de soțul său, și el magistrat.

Bugetul.ro vă dezvăluie, astăzi, cu s-a ales Terceanu, după divorț. Potrivit ultimei declarații de avere a fostului magistrat condamnat în dosarul „Transferurilor”, completate în 2016, Gianina Terceanu deținea, împreună cu soțul ei, două apartamente în București, o casă de locuit, dar și cote-părți din patru terenuri.

De asemenea, pe numele celor doi soți figurau și un Seat Leon din 2010, o Skoda Fabia din 2008 și o Toyota Avensis din 2007.

Mai mult, aceasta avea în băncă și peste 100.000 de lei.

Consultând ultima declarație de avere depusă de soțul său în 2017, în calitate de judecător la Tribunalul București, acesta a rămas cu o mașină – Toyota Avensis -, cu un apartament și casa de locuit, precum și cu cele patru terenuri, unde figurează ca moștenitor.

De aici deducem că, după divorț, Geanina Terceanu s-a ales cu apartamentul din București, cu două mașini – Seat Leon și Skoda Fabia -, dar și cu banii pe care îi avea în bancă.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *