Cu cine și unde va petrece Puzdrea Revelionul?

ianuarie 1, 2016

Da. Avem și noi o nedumerire. Cu cine și mai ales unde va petrece evazionistul șef al României, Dumitru Puzdrea, Revelionul din acest an. Și nu am adresat această întrebare pentru că îi plângem de milă mafiotului că ar fi rămas fără bani sau fără idei, ci pentru că cei pe care trebuie să-i împace sunt mulți și… grei. Iar dacă măcar unul dintre aceștia va fi deranjat că nu a fost tratat după cum merită, atunci vom asista la începutul sfârșitului pentru Dumitru Puzdrea!
Cu avocata Popescu sau cu fostul șef al Corpului de Control al Primăriei Capitalei?
Punem pariu că Dumitru Puzdrea e în cea mai mare dilemă a vieții lui? Nu pentru că s-ar aștepta ca în aceste momente, când toată lumea se prăgătește de trecerea dintre ani să vină portăreii și să-l trimită în Beciul domnesc, acolo unde i s-a păstrat un loc. Acest lucru probabil că se va întâmpla undeva, prin anul 2016. Dilema lui Puzdrea e alta: cu cine să facă Revelionul. Asta ținând cont de faptul că cei care îi țin spatele sunt atât de mulți și atât de importanți… Cu vreo câțiva ani în urmă, când avea enorm de multă nevoie de șeful Corpului de Control al Primăriei Capitalei, situația a fost foarte ușoară pentru mafiotul șef al României. A ticluit rapid o plecare în Austria, locul preferat de altfel al lui pentru petrecerea concediilor de iarnă și a sărbătorilor, a luat-o de mânecă pe isterica lui nevastă, Iosefina Miheala, șeful de la Primăria și-a luat și el consoarta și totul a fost un vis. Căci Puzdrea le-a oferit celor doi momente incredibile la care aceștia nici măcar nu ar fi îndrăznit să viseze: ski, cazare de cinci stele, preparate culinare cum doar în reviste mai poți vedea, acomapaniate de băuturi fine, plus la revenirea în țară și un plic gras, asta ca recompensă pentru tot efortul depus în cursul anului dar și un aconto pentru anul ce urma să fie, când șeful Corpului de Control al Primăriei Capitalei urma să ducă la îndeplinire toate dorințele lui Puzdrea. Și cu avocata lui de suflet, Miheala Popescu, tot cu ceva timp în urmă, problema s-a rezolvat cât ai bate din palme, după ce Puzdrea i-a trimis femeii, un cadou de zile mari: o mașină de ultimă generație.

În mod normal, soțul, fostul procuror al doamnei Popescu, Victor Popescu ar fi trebuit să se cam înfurie la vederea darului, dar ținând cont de faptul că și acesta era implicat până în gât în măsluirea dosarelor penale ale prietenașului, a fost mai mult decât bucuros, mai ales că a primit și el un cadou pe măsură. Acum însă, domnul Victor Popescu a trecut la cele veșnice, iar sărmana Mihaela a rămas singură și neconsolată. Bine, asta dacă nu cumva o mângâie șeful barolui București, că tot e obișnuit cu madam Popescu să-i facă nopțile mai frumoase. Dar acesta se aude pe la colțuri că nu prea are cum să o scoată la capăt cu nevasta de Revelion, așa că e exclus să o primească pe doamna Miheala Popescu. Așa că singura ei salvare a rămas Puzdrea. Ce spuneți, domnule Puzdrea, riscați să vă petreceți noaptea dintre ani cu doamna Popescu? Bine, asta dacă nu cumva veți avea parte de niște crize de nebunie din partea soției, Mihaela Iosefina, care s-ar putea să îi arunce cu un pahar cu șampanie în ochi avocatei. Din gelozie, evident, că dumneavoastră nu mai aveți ochi pentru ea… Sau poate că domnul Puzdrea ar prefera compania mai vechii sale prietene, Elena Udrea, rămasă, sărmana, și fără un Cocoș care să-i cânte pe colțul casei dar și fără… Băsescu, care s-a scuturat de relația cu ea, ca dracul de tămâie. Și acum domnule Puzdrea că tot și-a schimbat blonda look-ul, poate n-ar fi rău să încercați să reînnodați relațiile. Pentru că, acum fie vorba între noi, doamna Udrea nu și-a pierdut relațiile, iar dumneavoastră aveți enorm de multă nevoie de ajutorul ei.
Cum vă revanșați față de Virgil Măgureanu?
Dar, stați așa, că e o mare problemă la mijloc pentru că cel mai important personaj care stă în umbra lui Puzdrea este fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu. Bine, fost e doar un cuvânt aruncat, așa la întâmplare, pentru că tot Măgureanu se află în spatele tuturor deciziilor luate de securiștii care conduc țara vizavi de ceea ce trebuie să li se întâmple afaceriștilor corupți. Dar oare lui Măgureanu îi place Austria sau preferă alte locuri mai puțin cunoscute ale lumii, ca să se desfășoare  în liniște? Sau, poate, domnule Puzdrea, îl duceți pe Măgureanu în SUA? Asta că tot v-ați împăcat cu fratele dumneavoastră vitreg, care a fugit cu ani în urmă în țara tuturor posibilităților după ce i-a fost întocmit un dosar penal pentru că a accidentat mortal o femeie, iar prietenii dumneavoastră i-au mușamalizat dosarul… Și se pare că relațiile cu acesta au devenit închegate, pentru că gurile rele spun că ați dat drumul și la o super afacere împreună cu acesta.

Cu alte cuvinte, ați avea toate condițiile necesare să-i faceți lui Virgil Măgureanu toate poftele, nu-i așa? Și dacă tot alegeți această destinație, poate că n-ar fi rău să beți o cafea și cu domnul președinte Klaus Iohannis, pentru că tot în SUA pleacă de Anul Nou. Umblă vorba prin târg că domnul Iohannis nu ar spune nu dacă cineva i-ar face așa, de început de an, un cadou… substanțial. În ceea ce-i privește pe ofițerii secției 2 poliție, Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuț Alexandru, Dănuț Lepădatu dar și șeful lor suprem, Voicu Mihai Marius suntem ferm convinși că le-ați aranjat niște petreceri minunate, pe banii dumneavoastră. Haideți, domnule Puzdrea, nu plângeți că ați scos din buzunar pentru acest Revelion niște sume imense! Libertatea dumneavoastră merită și mai multă mită, nu-i așa? Nu puteți să nu-i faceți pe domnii polițiști niște oameni fericiți, acum, la sfârșit de an, că s-ar putea să nu mai prindeți așa cum trebuie noul an…

Dar, apropo, domnule evazionist, cum v-ați revanșat față de ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău, cel care se ocupă de dosarul dumneavoastră în care sunteți anchetat pentru că distrus fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, apoi ați vândut-o bucată cu bucată? I-ați dat omului o  primă uriașă pentru că nici în acest an nu ați pățit nimic în urma acestui dosar? Aveți mare grijă cu Vasilcău, că omul dacă nu e mituit după cum scrie la carte, devine nevricos și… mușcă tot ce prinde. Una peste alta, nu uitați să-i faceți un dar cum se cuvine și securistului Bogdan Chireac, căci știți că personajul devine câine dacă nu e mulțumit de banii pe care-i are în buzunar și în plus, știe totul despre viața dumneavoastră. Și nu uitați să vă plătiți toate datoriile și către domnii judecători și procurori care v-au mereu alături. În rest, ce să vă dorim, domnule Puzdrea pentru noul an? Să vă bată cât mai repede procurorii DNA la poarta complexului Flora și nici în ruptul capului să nu vă primească banii negri drept șpagă. Dar oare se poate întâmpla așa ceva în România? Niciodată să nu spui… niciodată…
Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *