Culisele afacerilor lui Puzdrea

ianuarie 28, 2016

 

 

E de speriat cât de lipsit de creier poate fi cel care se crede unul dintre marii mafioţi ai ţării, Dumitru Puzdrea. E de râsul lumii că nu are capacitatea de a recunoaşte că, dincolo de sarcasmul şi nesimţirea de care dă dovadă, Puzdrea nu e decât un peşte aruncat într-un ocean plin cu rechini, care mai are la un colţ şi va fi sfâşiat. De data aceasta, definitiv.

Ofiţerii SRI luaţi la puricat

Se aştepta oare Puzdrea că va trăi momentul când va vedea cu proprii săi ochi faptul că ofiţeri ai SRI, în faţa cărora odinioară nimeni nu cuteza să ridice ochii din pământ vor fi acum luaţi la puricat? Categoric, nu. Dar uite că a venit şi acest moment. Deocamdată procurorii au descins în Prahova, iar de aici va începe nebunia în toată ţara. Experienţa acestora… pe felie se va duce de izbelişte şi domnii ofiţeri vor sfârşi acolo unde va ajunge într-un final şi mafiotul: la puşcărie! Pentru ce au fost ridicaţi aceştia? Pentru complicitate la şantaj, aceeaşi infracţiune pentru care vor fi luaţi şi alţi ofiţeri tot SRI care au avut grijă ca de-a lungul timpului să-l slujească cu maxim devotament pe tăticul Puzdrea.

Iar dumneavoastră, domnule securist, jurnalist, analist politic, indiferent ce vreţi să spuneţi că sunteţi, Bogdan Chireac, veţi avea parte în curând de momente asemănătoare cu cele ale Iadului. Pentru că momentul în care veţi fi obligat să recunoaşteţi totul vă va schimba total viaţa. Aţi avut senzaţia, domnule Chireac că a fi turnător pe moşia lui Puzdrea şi a primi pentru serviciile date bani murdari înseamnă totul în viaţă. Din păcate pentru dumneavoastră, nu e chiar aşa. Sunteţi dumneavoastră talentat în excrocherii, nimic de spus, dar asta nu vă ajută decât cel mult pentru moment. Cât aţi primit domnule Chireac să faceţi să dispară dosarul de securist al lui Puzdrea, în condiţiile în care CNSAS-ul a spus că acesta a fost turnător al Securităţii? Ce beneficii uriaşe aţi primit să interveniţi atunci când FBI şi DIICOT au descins în apartamentul lui Puzdrea din Emil Racoviţă şi a prins acolo un grup de hackeri ce erau căutaţi de mult timp pentru că au distrus vieţile a zeci de persoane, cărora le-au spart conturile şi le-au furat banii?

Ce parte vă revenea şi dumneavoastră din ce furau băieţii, ţinând cont de faptul că aceştia împărţeau totul cu tăticul Puzdrea, care le pusese la dispoziţia până şi instrumentele de lucru, adică nişte calculatoare de ultimă generaţie? Nu v-aţi gândit niciodată domnule Chireac că, jurnalişti fiind, vom descoperi cum aţi făcut nişte magii incredibile în urma cărora a dispărut arhiva cotidianului Adevărul, unde fostul director, Dumitru Tinu, păstra toate materialele publicate despre cum a reuşit Puzdrea să facă o avere impresionantă doar prin evaziuni fiscale? Aţi primit atunci o vilă de la Puzdrea drept recompensă pentru cât de bine v-aţi mişcat, la doi paşi de vila lui, pe aceeaşi stradă, asta ca să nu mai pierdeţi timpul să vă întâlniţi prin cârciumi. Intrase frica în voi, să nu cumva să fiţi văzuţi de cineva. Dar ştiţi proverbul acela care spune că de ceea ce ţi-e frică, de aia nu scapi?

Virgil Măgureanu, mână în mână cu mafia

Cum vă înţelegeţi domnule Chireac cu nepotul fostului procuror Victor Popescu, fostul soţ al doamnei avocat Mihaela Popescu, cea care face trafic de influenţă pentru Dumitru Puzdrea? E tot securist ca şi dumneavoastră şi trage nişte sfori pentru Puzdrea de n-ai văzut aşa ceva. Doar că acum Victor Popescu a trecut la cele veşnice şi din ce se aude pe la colţuri doamna avocat a cam fost trecută pe linie moartă de Puzdrea. Diavolul s-a hotărât să scape cât mai repede cu putinţă de ea, pentru că de fapt toată treaba o făcea Victoraş…

În plus, zice lumea că Puzdrea tremură de frică ca nu cumva Popeasca să-l toarne şi pe el aşa cum a făcut cu fostul poliţist, actual avocat ordinar, Bulearcă Alexandru, personajul care i-a găsit cu ani în urmă pe cei doi falşi proprietari Zapisescu şi Isăilă care au revendicat terenul de la Flora. Domnule Chireac, veţi ajunge mai rău ca madam Popescu care a început să se plângă pe la toate colţurile şi pe la toţi avocaţii pe care îi cunoaşte, că nu ştie cum să mai scape de mafia lui Puzdrea pentru că a fost anunţată că o paşte puşcăria. Vom râde de dumneavoastră cât vom putea domnule Chireac, când vă vom vedea pe la televizor cu cătuşele zornăind şi cerşind milă. Şi credeţi-ne că nici măcar Virgil Măgureanu, care face orice pentru Puzdrea pentru că trăieşte bine pe banii lui nu va putea să facă nimic. Şi asta nu pentru că nu ar fi în stare, dar ce să vezi?

Vorbeşte lumea pe la colţuri cum că ar fi fost informat şi Măgureanu să o lase mai moale cu prietenia cu Puzdrea, dacă nu vrea să ajungă pe la Parchet să dea cu subsemnatul. A început să se spargă buboiul, domnule Puzdrea şi toată infecţia va ieşi la suprafaţă. Punem pariu că în scurt timp, strânsă în menghină, va începe şi doamna Alina Bica să scuipe totul despre afacerile cu Puzdrea şi-l va băga pe mafiot într-un rahat din care nu-l mai scoate nimeni în vecii vecilor? Şi dacă apucă fostă şefă Antimafia să spună ceva, va intra în bucluc mare de tot şi madam Udrea cu al ei Cocoş cu tot. Poate va spune afaceristul atunci şi cam câţi bani de-ai lui Puzdrea îi are pe numele său puşi frumos la adăpost în Dubai.

Măgureanu încearcă să vă facă cale liberă domnule Puzdrea către o ţară străină, unde să puteţi să vă instalaţi şi de unde să nu vă dea nimeni afară. Dar s-ar putea ca treaba să ia o întorsătură cu totul şi cu totul neaşteaptată şi să nu mai apucaţi să vă vedeţi visul cu ochii. S-ar putea să vă fie descoperite conturile cele multe şi burduşite cu bani din SUA, Germania, Israel şi Dubai unde vă tot duceţi să mutaţi caşcavalul. Ţopârlane, ţi-a sunat ceasul! Eşti doar o slugă murdară a unor personaje cărora au început să le tremure izmenele! Vei cumpăra ca Gigi Becali toată maculatura din spatele gratiilor ca să poţi vedea lumina zilei. Dar nu va mai fi nici un jurnalist fomist care să-ţi scrie şi ţie ceva cărţi… Dumitru Puzdrea, vei fi nevoit să recunoşti că ai pierdut pe mâna ta!

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *