Cum a făcut Puzdrea averea de 100 milioane de dolari

august 6, 2015

 

 

Câți hoți au existat și există și acum în instituțiile statului care au mâncat mită pe pâine e mult prea greu de spus în cuvinte. Dar dacă toți aceștia ar fi pedepsiți pentru faptele lor, cu siguranță că România ar fi mult mai curată. Cine este personajul care se numără printre cei mai mari ordinari ai României, reușind să strângă o avere incredibilă ce depășește suma de 100 milioane de dolari?

Cum a făcut acest lucru? Prin niște ordinării ce depășesc mintea omenească. Și totul a început cu terenul de la complexul Flora. O ilegală restituire de proprietate rezolvată ca la carte de doi excroci cu diplomă în așa ceva, avocații Lucia Cherecheș și Bulearcă Alexandru. Ce au făcut ei? Au găsit cu ușurință doi falși proprietari, pe numele lor Zapisescu și Isăilă care au revendicat la ordinele lui Puzdrea evident, terenul de la Flora ce a aparținut moșiei Băneasa Dămăroaia. Însă însăși vechile planuri cadastrale din anii 1932 și 1938 care arată clar că moșia Băneasa Dămăroaia (adică terenul de la Flora) e despărțită de Hipodromul Băneasa, unde acum se află Casa Presei, Hotel Parc și împrejurimile de o cale ferată ce a fost marcată în anul 1932.

Adică oamenii aceia au știut extrem de bine ce au făcut. Concluzia e foarte clară pentru noi toți: Zapisescu și Isăilă au primit un alt teren decât cel de la Flora. Un lucru total neimportant pentru Puzdrea care în scurt timp a rezolvat și măgăria numită actul de vânzare-cumpărare între cei doi falși proprietari și fiica lui Puzdrea, Andreea Ruxandra. Doar nu se aștepta cineva ca însuși tăticul să dea cu bățul… Nu ar fi avut cum pentru că în acel moment era deputat în Parlament și ar fi trebuit ulterior să declare că are în posesie acest teren. Și de aici s-ar fi iscat o sumedenie de întrebări. Drept urmare, fetița cea năstrușnică și plină de ilegalități, Andreea, își va pune semnătura pe un contract autentificat de o rudă de-a lui Bulearcă, o anume notăriță Ilie, căreia îi era foarte foame iar Puzdrea i-a dat să mănânce cât pentru o viață. Continuarea poveștii e demnă de Cartea Recordurilor în materie de excrocherie. Andreea donează terenul lui Puzdrea și soției sale, Iosefina Mihaela, după un timp aceștia donează din nou terenul fiicei lor care după altă perioadă îl donează din nou familiei Puzdrea.

Iată ce frumos se joacă Puzdrea ping-pong cu terenul de la Flora. Autoritățile ce să facă? Bagă capul în pământ, pentru că conturile umplute până la refuz. Când toată treaba cu terenul a fost dată gata, urmează apogeul: Puzdrea va ridici aici, terenuri, ilegal 100%. Ba mai mult, ca să ne arate că îl doare drept în dos de lege și rigorile ei, face și o clădire fix peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. A zis ceva Apa Nova? Ne e foame, ce putea să zică? Ce spunea Garda de Mediu? Să trăiți, șefu, o șpăguța repede la băieții ca să ne facem că am făcut control. Ce zicea primăria? Domn Puzdrea, bagă mare că altfel te turnăm la Lis și nu-i a bună. Iar Lis, ordinarul dădea din coadă ca cel mai slugarnic câine mulțumit că și-a primit la rândul său porția. Între timp, Vio dă o lege prin care în scurt timp urmau să fie demolate toate clădirile ridicate ilegal, dar Flora rămâne în picioare! Și în picioare e și acum. Păi cum vine asta domnilor procurori? Îi băgăm la zdup pe Udrea, pe Cocoș, pe Becali, pe Vântu și lista poate continua până la nesfârșit, dar cu Puzdrea cum facem? Iar ne băgăm capul în pământ? De ce, domnilor?

V-a dat Puzdrea și dumneavoastră cât să trăiți bine o viață întreagă Dacă nu v-a mânjit, atunci spuneți-ne un singur motiv, unul singur pentru care niciodată nu îi călcați pragul complexului Flora, niciodată nu-i faceți vreun control, niciodată nu vreți să verificați firmele sale ilegale, făcute în proporție de 100% pe numele Andreei Ruxandra? Sau nu vă vine să stricați treaba cu firma aia de turism unde spală Puzdrea spală bani pe bandă rulantă și vă trimite pe toți în excursii și concedii în cele mai exorbitante locuri? Cum rămâne cu tentativa de omor asupra fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin, de ciudă că nu a vrut să-i dea gratuit acțiunile pe care omul de afaceri le deține și acum la Flora? Cum rămâne cu moartea lui Dumitru Tinu, fostul director al cotidianului Adevărul, care s-a dus în pământ nevinovat, doar pentru că s-a enervat mafiotul că dăduse prea mult cu el de pereți și aflase toate țara românească cu ce se ocupă mafiotul? Cum îl pedepsim pe ofițerului DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău, cel în mâinile căruia se află dosarul de la Câmpulung Moldovenesc, în care Dumitru Puzdrea e acuzat că a distrus până la ultima cărămidă fabrica de cherestea? DIICOT-ul, DNA-ul face ceva să-l calce pe cap pe Puzdrea? Ce-ar trebui să se mai întâmple ca domnii anchetatori să se hotărască să facă o primă mișcare?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *