Dacă Ponta sa luat mită în dosarul Microsoft, de ce nu s-ar fi înfruptat și de la Puzdrea?

ianuarie 22, 2015

Primul pe listă: Victor Ponta. Să citim declarația blondei din Pleșcoi care spune enorm de multe: ”Și eu mă mir cum de trei luni de zile că aproape nu există un subiect legat de un dosar penal în care să apară și numele meu.

Eu nu sunt implicată în niciun dosar penal, în timp ce lideri politici de talia mea, adică oameni politici influenți, apar în dosare penale. Sunt declarații de martor, direct împotriva lor, în Dosarul Microsoft în care unul dintre martori spune în clar că Victor Ponta a luat bani, că Vasile Blaga a luat bani, dar în spațiul public se vorbește doar de Elena Udrea. Mă mir de ce nu vorbește nimeni despre faptul că acel martor a spus că Victor Ponta a luat bani în acest dosar”. (…) ”Pe Victor Ponta nu-l întreabă nimeni despre implicarea soțiorului său în Dosarul retrocedărilor, el vine și vorbește pe alte teme”. Lenuțo fată, l-a pus cineva pe Cocoșelul tău și pe tine să intrați într-o asemenea afacere cu iz penal, dacă nu ținea cureaua? Nu știți proverbul: capul face, capul trage? Ce-ai crezut? Că totul va merge conform planului și nici de această dată nu se va prinde nimeni. Ști cântecul ăla Ce bine-mi pare că ai luat țeapă?

Ți se cam potrivește, blondino! Dar dacă tot te dai mereu cu dreptatea și corectitudinea, doamnă Udrea, avem o întrebare la care ținem să primim un răspuns pe măsură: de ce ați acceptat să intrați în combinații dubioase cu mafiotul Dumitru Puzdrea? Nu cumva pentru că sunteți toți trei niște lepădături, veșnic ahtiate după bani? Dar când vi s-a propus să-l ajutați să vândă complexul Flora, pentru un comision uriaș, deși societatea are cartea funciară blocată, tot corecți și cinstiți ați fost, doamnă Udrea împreună cu Dorin Cocoș? Că doar știați foarte bine că nu veți putea duce la îndeplinire acest ordin decât dacă trageți niște sfori care se află foarte sus, dată fiind situația prezentată. Dar intervențiile pe care le-ați avut în mușamalizarea dosarelor lui Dumitru Puzdrea, care sunt multe și foarte grele nu tot un interes uriaș legat de bani ați avut? Serios? Atunci de ce ați băgat-o pe felie și pe prietena brunetă, fosta șefă DIICOT, Alina Bica datorită căreia unul dintre cele mai spectaculoase furturi ale lui Puzdrea, cel de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc a rămas în stand-by din anul 2007 și până acum?

Cine i-a făcut legătura lui Puzdrea cu prietenul său de-o viață, ofițerul Voicu Mihai Marius, cel care acum a ajuns datorită mârșăviilor comise, chiar adjunctul șefului Poliției Capitalei? Nu cumva tot Dorin Cocoș? Care Voicu și-a pus subalternii, adică pe Firu Denisa, Lupu Marian și evident toți fomiștii de la secția 2 poliție să se facă preș în fața imperialistului, pe principiul clientul nostru, stăpânul nostru? Chiar nu vă e puțin rușine, doamnă Udrea? Iar dumneavoastră, domnule Victor Ponta, care dați din gură pe la toate posturile de televiziune, deși sinceri să fim ne întrebăm cine vă mai ascultă că veți da cu mafioții României de pământ, ați considerat că Puzdrea este cumva un sfânt de care nu vă apropiați? Ați trimis vreodată vreun control adevărat la complexul Flora să descoperiți dedesubturile afacerii?

Nu? De ce? Aveți cumva și dumneavoastră legături strânse cu Puzdrea ca foștii colegi, procurorii Nistor și Oana Niță, care i-au mușamalizat două dosare care arată cât de periculos poate fi acest personaj, acele dosare în care el a fost anchetat pentru tentativă de omor și asupra fostului său asociat, arhitectul Năstase Cătălin dar și asupra a doi bărbați nevinovați care au parcat mașina în fața vilei lui din Sinaia iar nșobolanul pentru că nu a suportat acest lucru a scos pistolul și a tras în ei? S-a depășit orice limită cu acest Dumitru Puzdrea și constatăm cu îngrijorare că situația lui stă pe loc, pentru că nimeni nu dorește să-l tragă de urechi. Am înțeles și noi că nenorocitul așa trăiește, mituind, mințind, excrocând, făcând cele mai incredibile evaziuni fiscale. Dar ce are el în plus față de alți țepari ai României, de neam mare și ei, dar care stau acum cuminți în patul unei celule, gândind la nemurire? Să le dăm dreptate informatorilor noștri care ne spun că Puzdrea îi are pe toți la mână cu câte ceva, băgând frica în ei? Și atunci, nu am ajuns de râsul lumii?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *