Dacă Udrea se mărită, oare ce cadou îi va face Dumitru Puzdrea?

iulie 26, 2015

Dumitru Puzdrea

 

 

În timp ce fostul soț, afaceristul Dorin Cocoș plânge de mama focului că mai tânăra sa soție, originară din Chișinău l-a părăsit pentru un magnat rus, cu portofelul doldora de bani, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea e parcă mai fericită ca oricând. Și dacă nu ar trebui să meargă săptămânal să dea cu subsemnatul la secția de poliție, pentru că a fost eliberată sub control judicar, atunci chiar că nu ar mai avea nici un fel de probleme.

Bani are strânși la ciorap și în conturi doar de ea știute cât să trăiască bine încă două vieți iar mai tânărul iubit, Valentin e îndrăgostit lulea de blondă și nu i-ar refuza acesteia nici un capriciu. Acum, gurile rele tot vorbesc cum că doamna Udrea s-ar pregătit de nuntă cu Vali al ei. Ce-i drept, Lenuța nu dă nici un semn că ar fi așa, însă nu iese niciodată fum fără foc. Mai mult decât atât, nici de iubirea vieții ei nu s-a știut nimic și ei erau împreună de doi ani. Drept urmare, nu ne mai miră nimic la Udrea. Că vrea aceasta să-și întemeieze din nou o familie după ce Cocoș i-a dat un mare flit și a înșelat-o timp de doi ani cu moldoveanca care acum s-a plictisit de el, asta nu deranjează pe nimeni. Întrebarea care ne-o punem noi este cine vor fi nașii aleși? Să se îndrepte oare Udrea către Alina Bica?

Nu de altceva dar blonda și bruneta au fost în niște relații excepționale și nu credem că acestea s-au stricat acum, de la câteva zile de pușcărie… În plus de atât, haideți să recunoaștem că Udrea și Bica au făcut niște afaceri incredibile punându-și mintea diabolică la contribuție. Și suntem convinși că pot fura în continuare la fel de bine ca și până acum, pentru că oricum justiția nu le face nimic. Dovada o avem. Cel mult mai stau o perioadă de vreo două-trei luni prin pușcărie. Dar acum că s-au obișnuit și cu locul acela, nu mai au nici un stres. Sau, ca să închidă gura celor care spuneau că are o simpatie profundă pentru Traian Băsescu dar mai ales pentru ca Maria Băsescu să stea și ea odată liniștită, îl poate alege naș chiar pe fostul președinte al României. Ce-i drept, nu știm dacă va fi în stare Băse să o cunune tocmai pe cea care i-a fost amantă. Dar în România e posibil absolut orice, așa că nu ne miră deloc nici această variantă. Al treilea personaj pe lista posibililor nași ai cuplului Lenuța-Valentin ar putea fi chiar prietenul de cârdășii al Elenei din vremurile de demult, mafiotul de la complexul Flora, Dumitru Puzdrea.

Relația dintre Udrea, Cocoș și Puzdrea este arhicunoscută, cei trei fiind la un moment dat nedespărțiți. Să nu uităm că Dorin Cocoș a fost cel care i-a dat lui Puzdrea cele mai incredibile relații în materie de ofițeri corupți și nu numai. În plus, Udrea a fost cea care i-a prezentat-o lui Puzdrea pe Alina Bica, iar aceasta a reușit ani buni să țină ascunse cele mai grele dosare ale acestui excroc. Pe de altă parte, Dumitru Puzdrea care avea încredere totală în Udrea și Cocoș. Dovada o găsim în excrocheria pe care cei trei urmau să o facă, prin vânzarea complexului Flora unor afaceriști turci care-i oferiseră mafiotului atât de mulți bani încât acestuia au început să-i sclipească ochii. Doar că nu putea face această înstrăinare pentru că avea cartea funciară a societății blocată. Și atunci a apelat la ajutorul lui Cocoș și al Elenei Udrea, singurii cu relații mai mari decât prevede legea, care puteau schimba oricând traiectoria afacerilor sale. Din ce motiv nu s-a făcut tranzacția nu se știe până în acest moment, însă relațiile au rămas aceleași. În aceste condiții ar fi posibil ca familia Iosefina-Mihaela și Dumitru Puzdrea să devină părinții spirituali ai Elenei Udrea și iubitului său. Dar oare o vrea nebuna de nevastă a lui Puzdrea?

Femeia e dusă rău cu capul așa că s-ar putea să îi strice chiar și petrecerea Lenuței dacă cineva o va deranja cu o privire sau vreun cuvânt. Cine vrea să vadă incredibilul comportament al Iosefinei Mihaela poate să meargă la complexul Flora și o va vedea pe această femeie în toată splendoarea ei, cum urlă la angajați, îi înjură ca la ușa cortului sau dacă e în crize, aruncă în aceștia cu ce nimerește. Oare nu s-o fi gândit niciodată Puzdrea să o bage în cămașă de forță pentru o perioadă? S-ar putea să-i fi prins bine. Dar dacă familia Puzdrea nu o va năși pe Udrea atunci cu siguranță că mafiotul îi va face un cadou pe care blonda nu-l va uita o viață întreagă. Dacă simplei sale avocate, o femeie ușoară pe nume Mihaela Popescu i-a dat Puzdrea bani fără număr dar și o mașină de ultimă generație, dacă fostul jurnalist Bogdan Chireac are conturile pline și o vilă de se întoarce după soare, vă dați seama că Puzdrea nu se uită la bani când în joc e fericirea prietenei sale, Elena Udrea. Și când te gândești că în tot acest timp, Cocoșel va cânta de supărare probabil în vreo cârciumă, unde-și va îneca amarul în multe sticle de vin. Că de șampanie scumpă ca pe vremuri nu mai are bani. S-a întors roata pentru unii mafioți. Și în curând va veni și rândul sponsorului Puzdrea…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *