Dacian Cioloș:”Mă bucur că avem buget într-un timp relativ scurt…”

decembrie 17, 2015

Premierul Dacian Cioloș a declarat, după adoptarea legii bugetului pe 2016, că guvernul său a “lucrat cu materialul găsit” de la Executivul Ponta, transmite B1.ro.

“Mă bucur că avem buget într-un timp relativ scurt, deși au fost dezbateri intense după cum s-a văzut. Am lucrat cu materialul găsit când guvernul s-a instalat. Nu puteam face reforme bugetare profunde în timp scurt, fără să periclităm situația bugetară și instituțională actuală. Am urmărit să aplicăm decizii pe care parlamentul le-a luat, atât în ceea ce privește Codul Fiscal dar și măririle de salarii, dar să țintim clar obiective din Educație, Sănătate, Cercetare și Investiții. Sunt conștient că nu e suficient să pui cifre în dreptul unor obiective. Ele trebuie executate. Ne vom concentra pe execuția bugetară în acord cu ce s-a decis”, a declarat Cioloș.

Bugetul de stat a fost adoptat în procedură de urgență, fără ca Parlamentul să aducă mari modificări față de forma înaintată spre dezbatere de către Guvern, la sfârșitul săptămânii trecute.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *