De ce își transferă Cocoș și Udrea banii dintr-un cont într-altul? (Video)

august 11, 2015

Tac ce tac gurile rele dar și când se apucă să arunce bomba, să te ții. O știre incredibilă se aude pe la colțuri. Și anume că doar cu câteva zile în urmă, Dorin Cocoș și-ar fi trimis un slugoi în Dubai, acesta fiind împuternicit să transfere toate conturile bancare la care el are acces (incluzându-le și pe cele ale Elenei Udrea, firește) în țara tuturor posibilităților bancare, Elveția.

Dar ce credeți? Se zice că fosta blondă din Turism nu știe absolut nimic. Și se pare că e vorba de o sumă frumușică, adică aproape 100 milioane de euro. Dar de ce a apelat Dorin Cocoș la o astfel de stratagem? Nu cumva s-a speriat de când ANAF-ul a anunțat că va da cu tunul în toți marii afaceriști ai României și va descoperi toate dedesubturile afacerilor lor, plus numărul banilor negri ascunși în nenumărate conturi? Că domnul Cocoș și-a transferat proprii bani e problema lui, oricum e mult prea prins în chingi de procurori și slabe șanse să mai facă ce vrea el.

Problema care ne doare este alta. Știm că tot pe numele lui Cocoș există în Dubai și nu numai și niște sume uriașe de bani ale mafiotului Dumitru Puzdrea, prietenul său excroc. Cu acestea ce s-a întâmplat? Că doar nu le-a lăsat Cocoș de izbeliște. Cu sigurață că și aceste imense sume negre au luat drumul altor țări.

 Puzdrea Dumitru unul din oamenii din spatele acestei afaceri ilegale cu conserve

Dar unde? Să fi ajuns banii în SUA? Sau în Israel? Sau poate tot în Elveția? De ce am dat astfel de exemple? Pentru că acestea sunt țările unde ascunde Puzdrea cașcavalul. Iar în ultima perioadă, însuși Dumitru Puzdrea pleacă cât mai des posibil alături de Mihaela Iosefina, nevastă-sa isterică exact în aceste locuri ca să schimbe banii dintr-un cont în altul, sperând că astfel se vor pierde urma banilor. Dar, domnule Puzdrea, iar gândiți ca un infantil.

Chiar nu înțelegeți că vi se cunoaște fiecare mișcare, dar deocamdată sunteți lăsat să vă mai faceți de cap? Sau credeți că nu e nimeni conștient cum ați reușit dumneavoastră să faceți averea care se ridică la peste 100 milioane de dolari? Credea vreodată cineva că prietenul dumneavoastră de la secția 2 poliție, Lupu Marian va fi prins? Dintr-o prostie, ce-I drept, acesta a fost înhățat iar acum își mușcă mâinile într-o celulă unde se sufocă. Cam aceași lucru se va întâmpla și cu dumneavoastră domnule Dumitru Puzdrea, dar nu a venit încă momentul să primiți ultimul șut în fund.

Deocamată capetele mari ale României mai au nevoie să le fiți săgeată, iar judecătorii și procurorii adoră să trăiască bine pe banii dumneavoastră. Apropo de oamenii care vă întorc spatele domnule Puzdrea. Știați că anul trecut adorata dumneavoastră, avocata Mihaela Popescu a început să se plângă pe unde apuca că nu mai suportă regimul de teroare în care trăiește în cloaca dumneavoastră și vrea să scape cât mai repede posibil? Știți că a ajuns cu plânsul și rugămințile chiar la unul dintre apărătorii arhitectului Năstase Cătălin, cel pe care l-ați alungat din complexul Flora fără pic de rușine, după ce i-ați furat milioane de euro? Ce înseamnă asta? Că după Mihaela Popescu vor urma și alții, domnule Puzdrea.

Și atunci să vedeți ce n-ați văzut niciodată. Când s-or apuca turnătorii să toarne va fi vai și amar de capul dumneavoastră. Nici măcar turnătorul șef, securistul Bogdan Chireac nu vă mai poate scăpa. Credeți că nu știe nimeni că el este cel care vă spune tot ce aveți nevoie despre afaceriștii sau oamenii politici pe care vreți să-I aveți la degetul mic? Știți ce face Chireac? Profită și el de prostia dumneavoastră.

Iar atunci când veți fi prins cu ușa, va uita și numele pe care-l purtați. Știți cine e prima persoană care vă așteptă la cotitură de ceva vreme? Cel pe care-l considerați cel mai de încredere om din familie, căruțașul devenit amant al Simonei, fiica dumneavoastră cea mică, chiar Dinu David în persoană. Băiețașul ăsta pe care l-ați trimis să strângă taxa de protecție de 100 lei/persoană pe care o cereți zi de zi celor 200 de șoferi de taxi care tranzitează complexul Flora, vă va face felul într-o bună zi. Pentru că, fascinat de excrocheriile săvârșite de dumneavoastră, își dorește mai mult ca orice să vă ia locul.Și o va face. La cât e de pervers și la cât de multe lecții de furăciune a primit de la dumneavoastră vă va face să vă dați cu capul de pereți.

Și dumneavoastră dar și nevasta, madam Iosefina Mihaela, cea care a ajuns să fie considerată teroarea angajaților de la Flora. Toate urletele acesteia vizavi de niște oameni care nu i-au greșit cu nimic, toate înjurăturile, tot comportamentul acela de femeie nesatisfăcută și dornică de răzbunare se vor întoarce ca un bumerang asupra ei.

Nici fetele dumneavoastră nu vor scăpa de lege. Să vedem cum vor scoate ele cămașa când anchetatorii vor intra peste firmele ilegale pe care le-ați deschis pe numele lor. Suntem curioși pe cine veți mai trimite atunci în excursii în străinătate, spălând banii prin firma fantomă de turism, așa cum faceți acum și cu polițiștii care vă spală picioarele dar și cu reprezentanții de seamă ai Primăriei Capitalei, cărora le oferiți senzații tari în cele mai ascunse locuri din lume.

Apropo domnule Puzdrea, lumea se tot întreabă cine i-a plătit lui Victor Ponta croziera de lux din care tocmai s-a întors și nimeni nu a găsit până acum răspunsul. Oare nu o fi tot o răsplată din partea dumneavoastră pentru că a avut drăguț și nu și-a trimis niciodată Corpul de Control să vă facă vreo vizită inopinantă? Și dacă se va afla că ați contribuit și dumneavoastră, ce meritați?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *