De ce n-a purtat Lenuța cătușe? Nu s-au inventat cele de firmă? Oare pentru mâinile lui Dumitru Puzdrea s-o găsi ceva să i se potrivească?

februarie 16, 2015

De fiecare dată când din oportunism sau lăcomie omenească toți slugoii ascultă cu teamă indicațiile șefilor ar trebui să știe că în final vor fi și ei trași în infracțiuni, iar acei miniștri vor încerca sub toate formele să scape acuzându-și oamenii din subordine. Unii dintre ei pentru că pur și simplu s-au supus ordinelor. Teoretic, ar trebui să fie o lecție pentru toți marii mahări ai României, marii infractori ca Dumitru Puzdrea de exemplu, care au avut de-a face cu marile nume ca Dorin Cocoș, Viorel Hrebenciuc, Sorin Ovidiu Vântu sau Elena Udrea.

Îi lăsăm lefteri ca să înțeleagă ceva din pedeaspsă?

Faptul că blonda a fost reținută nu mai este o noutate. De câte ori n-a lipsit Lenuța nopțile de acasă? În adolescență ca să câștige niscaiva bănișori de la domnii cu dare de mână. Mai târziu, a urmat să-și piardă nopțile cu Bittner, cu Cocoș, cu Băsescu și cu mulți alții de care noi nu avem habar. Și nu s-a mai frământat deloc națiunea română pe unde doarme Elena Udrea. Așa că nu asta e noutatea, că Elena Udrea a ieșit din sediul DNA cu cătușe de inox la mână și a ajuns în arest fără acele cătușe, care probabil îi incomodau mânuțele gingașe cu care a reușit să ia șpagă cât o târlă de mafioți la un loc. Dacă s-ar fi inventat probabil cătușele marca Dior sau mai știm noi ce marcă de marcă, atunci am fi înțeles. Și apoi cătușe se pun la proștii care fură un cartof din piață ca să-l ducă la copii, nu-și bagă în portbagajul mașinii sacii cu euroi. Bomba zilei ar fi alta: ca blonda din Pleșcoi să rămână fără avere. Și ea și Dorin Cocoș și Alina Bica. Toți cei. Pe rând. Urlă televiziunile care mai de care că Udrea a fost dată în gât chiar de prietena cea bună, bruneta de la Paris. Ne mai miră ceva? Nu trebuia să-și scape pielea și atunci a lovit în cine-I era mai aproape și pe care o știa ca-n palmă. Asta evident după ce Alina Bica a fost ajutată să-și umple conturile de Udrea și Cocoș.

O adunătură de turnători

Și printre ajutoarele date se numără și facilitarea legăturii cu Dumitru Puzdrea, unul dintre marii pești ai României neprinși încă în undița DNA-ului Câte șpăgi au luat toți trei ca să-l ajute pe acesta cu mușamalizarea multor dosare de o gravitate enormă? Doar ei pot răspunde la o astfel de întrebare, dar nu vor spune niciodată. Dar ținând cont de faptul că nu e așa ușor că mușamalizezi dosarele complexului Flora, locație luată cu japca de nea Mitică prin sprijinul lui Traian Băsescu (că doar nu oricine îți dă o mită de 4 milioane de dolari) sau alte dosare de tentativă de omor sau dosarul care cuprinde incredibilul furt pe care Puzdrea l-a făcut la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, ne putem gândi și singuri cât de imense au fost șpăgile date și respectiv primite. Probabil că asta a fost șocant pentru Elena Udrea: faptul că tocmai la ea proverbul corb la corb nu-și scoate ochii, s-a sucit. E clar atunci și de ce a intrat în cârdășie cu aces Puzdrea: pentru că sunt amândoi la fel. Și din această categorie face parte din câte am observat și Alina Bica. Și turnătorul Bogdan Chireac, ăla ce apare tot mai des pe toate ecranele să ne explice el nouă cum și cine fură cel mai mult din România. Nu a specificat însă cât l-a mituit Puzdrea, faptul că stă într-o locuință primită ca șpagă tot de la Puzdrea. Ca să nu mai vorbim că tot acest Chireac îi ciripește lui Puzdrea evident mici secrete despre marii oameni politici și uite așa falsul proprietar al complexului Flora știe cum să-I aibă la mână pe aceștia și să-I țină la respect.

CU BANII STRANȘI PRIN DIVERSE ILEGALITAȚI ,ȘANTAJ,EVAZIUNE FISCALA, PUZDREA DUMITRU FOST DEPUTAT PDL,SE CREDE INVICIBIL IN FAȚA JUSTIȚIEI

Pe cine va turna blonda?

Întrebarea care se află acum pe buzele tuturor este următoarea? Pe cine urmează să toarne acum Udrea ca să-și păstreze libertatea? Și dacă printre cei despre care va deschide gura se va afla și fostul amant, Traian Băsescu dar și cel de la care ar fi urmat să primească un uriaș comision când urma să fie vândut complexul Flora (chiar dacă care cartea funciară blocată și teoretic nu se poate mișca nimic), Dumitru Puzdrea? Ce așteaptă de fapt blonda ca să înceapă să spună tot ce știe? Mai mult, dacă au început toate aceste demersuri cu așa zisa ei arestare, se va duce DNA-ul să facă dreptate și pe tarlaua lui Puzdrea? Vor fi luate măcar acum la întrebări acele dosare mușamalizate și cu sprijinul Elenei Udrea și al Alinei Bica dar și cu ajutorul ofițerilor Lupu Marian, Firu Denisa, Voicu Mihai Marius, Cristian Vasilcău, al fostului șef arme și muniții din cadrul IGP, Constantin Grumezescu, al procurorilor Nistor și Oana Niță, al judecătorului Virginia Duminică și lista poate continua până la infinit? Dacă e să facem dreptate în țara asta, atunci domnii anchetatori vor dori oare să descopere și evaziunile fiscale ale lui Puzdrea? Vor încerca să rezolve problema firmelor ilegale, puse pe numele fiicelor sale? Își va primi oare înapoi milioanele de dolari fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin, cel pe care Puzdrea nu numai că l-a furat într-un mod ordinar, dar l-a alungat fără nici un motiv din complexul Flora și i-a luat și ultima fărâmă de speranță? Domnilor procurori, îi dați înapoi acestui om nevinovat dreptul la viață și la bucurie?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

1 Raspuns

  1. august 4, 2015

    […] ce sună această situație? Cu a prietenului ofițerului Lupu Marian, domnul Dumitru Puzdrea de la complexul Flora. Cine a avut mai mare obrăznicie ca Puzdrea să ridice o altă clădire […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *