De ce nu ne miră că Ioan Niculaie e liber?

ianuarie 31, 2016

Când am văzut nebunia care s-a produs în urma faptului că afaceristul Ioan Niculaie a fost luat pe sus de oamenii legii, mai-mai că am fi crezut că acesta va ajunge în închisoare. Dar ce să vezi?

Tocmai am aflat că domnii magistrați de la Tribunalul Brașov a respins propunerea de arestare formulată împotriva lui Ioan Neculaie de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov și a hotărât că e mai bine să-l pună sub control judicar pentru 60 de zile. Culmea culmilor este că absolut nimeni nu a contestat această măsură. Nici cei trei avocați ai omului de afaceri, dar nici Parchetul. Asta pentru că procurorul de instanță nu se afla în sală la momentul în care s-a dat pronunțarea.

De ce este acuzat milionarul? Că şi-a întărit imperiul cu bani din fraudele pe care acesta le-a făcut atât în afaceri cât și în construcții și turism. Potrivit procurorilor, Ioan Niculaie ar fi creat un circuit financiar fraudulos, ca să obţină ilegal rambursări de TVA de la stat și a implicat în toată această poveste și trei dintre firmele sale: două de construcţii şi cea prin care deţine clubul de fotbal FC Braşov. Anchetatorii spun că Ioan Neculaie ar fi pus la calea această schemă încă din 2014 şi că ar fi fost ajutat de un fost şef din Garda Financiară Braşov. Oare ce putem gândi noi, oameni de rând, când aflăm că procurorul Parchetului nu se afla în sală când judecătorii au dat verdictul final? Punem pariu că totul a fost pus la cale de Niculaie, pentru că banii lui vorbesc atunci unde trebuie dar mai ales când trebuie?
Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *