• Fără categorie
  • 0

De ce nu s-a însurat niciodată Raed Arafat

martie 30, 2016

Din punct de vedere profesional, îl cunoaştem bine pe medicul Raed Arafat, dar ştim foarte puţine despre viaţa lui privată. Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, doctorul român de origine palestiniană, născut în Siria, s-a specializat în anestezie-terapie intensivă și a pus în funcțiune, în urmă cu 25 de ani, sistemul de salvare SMURD.

Cel care a vorbit despre cum este Raed Arafat în particular a fost Wargha Enayati, fost coleg de facultate și cel mai bun prieten al secretarului de stat.

„Ne știm de 30 de ani, am fost studenți, eu venind din Germania. S-a creat un grup de prieteni foarte apropiați, suntem prieteni și acum. Am stat împreună în același camin, la Cluj, în căminul B13”, a povestit Enayati în emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM.

„Pot să vă spun că profesional, din păcate, era la fel de nebun ca și acum”, a adăugat prietenul lui Arafat.

Wargha Enayati a vorbit despre un incident care prevestea viața pe care urma să o aleagă Arafat.

„Mama mea venea din Germania să mă viziteze, iar noi deja eram ca o familie. La un moment dat, Raed a fost dat afară din Cluj și a fost trimis la Târgu Mureș. («Comportamentul nepotrivit era încercarea de a înființa primul departament de terapie-intensivă acolo», a ținut să precizeze Arafat). Mama a zis: «trebuie să vorbim cu Raed, nu se mai poate! Trebuie să se căsătorească. Mama lui nu e aici și trebuie să avem grijă de el». I-am zis: «Ok, mamă, încearcă!». Și am lăsat-o trei zile la Târgu-Mureș, cu Raed. Când m-am întors, mi-a zis: «Wargha, și dacă vrea să se căsătorească, te rog din tot sufletul, și-l rog și pe Raed, să nu o facă, pentru că viața lui e o nebunie!». Era zi și noapte cu telefoanele în jurul lui…”.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *