• Fără categorie
  • 0

De la înmormântarea lui Radu Beligan a lipsit tocmai fiica sa!

iulie 25, 2016

Sambata la pranz, Radu Beligan a fost inmormantat, la ceremonia funerara participand familia, numerosi actori, dar si fanii maestrului. De langa sicriul actorului au lipist cateva persoane extrem de importante pentru acesta.

Anamaria, fata cea mare a lui Radu Beligan, si cele doua fiice ale ei nu au participat la inmormantare. Anamaria este stabilita de mai bine de 30 de ani in Australia, acolo unde este casatorita si unde si-a crescut si fetele. Desi Anamaria era atasata de tatal sau, pe care il vizita de cate ori putea, avand in vedere distanta, ea nu a ajuns la inmormantare.  Nici cele doua nepoate: Katarina si Dana, care locuiesc tot in Australia nu au putut sa ajunga.

In amintirea tatalui sau, Anamaria a postat  insa pe pagina sa de socializare cateva versuri ale poetului Dylan Thomas, care traduse in romaneste ar suna cam asa:

Iar tu, tatal meu, de acolo din inaltul trist,

Blesteama-ma, binecuvanteaza-ma acum cu lacrimile tale crude. Ma rog.

Nu te duce lin spre acea noapte buna.

Opune-te impotriva mortii luminii.

In acelasi timp, una dintre nepoate si-a pus la profil o fotografie in care apare alaturi de sora sa si de bunicul lor.

Daca distanta a facut ca fata actorului sa nu ajunga la inmormantare, multi dintre fani au confundat-o pe aceasta cu Mona Radu, femeia care i-a fost maestrului asistenta si colaboratoare apropiata in ultimii ani.

Aceasta a stat toata inmormantarea in rand cu copiii actorului: Lamia, Raluca si Alexandru si atunci cand nu purta ochelarii de soare la ochi, roseata acestora ii trada suferinta.

De altfel, toti actorii care au venit la priveghiul de la Teatrul National au imbratisat-o si au imbarbatat-o pe Mona Radu, pe care o stiau atat de apropiata de Radu Beligan.

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *