Declaraţii incendiare ale vrăjitoarelor despre Oana Zăvoranu

mai 19, 2016

După ce au fost condamnate la trei ani de închisoare cu suspendare pentru înşelăciune, vrăjitoarele Vanessa şi Melisa fac tot ce pot pentru a scăpa de puşcărie.

Vanessa le-a spus judecătorilor că “toate acuzaţiile care i s-au adus din partea parchetului se bazează doar pe declaraţiile Ioanei Zăvoranu”. “Nu este adevărat că eu am contactat-o pe Zăvo. Este o afirmaţie neprobată. Ea m-a sunat pe mine în urma unei postări de ale mele pe facebook. Postare în care scriam că ştiu să deschid cărţile. Ea a venit la mine. Zavo ştia foarte mulţi oameni din Chitila. (…)A zis că vrea să vadă dacă mai are vreo şansa de împăcare cu Pepe. Avea mai multe probleme. (…) A venit singură. A venit cu nişte înscrisuri care faceau parte dintr-un dosar civil aflat la CAB în care avea un proces cu mama ei. M-a întrebat dacă ştiu să fac descântece ca ea să caştige procesul. I-am spus că ştiu şi eu din neam că se pot folosi anumite plante şi descântece să îi meargă bine şi să aibă reuşite. Ea a zis că şi ea ştie anumite descântece. Că are mai multe cărţi de magie neagră acasă şi are şi un altar la care practică singura magie. Noi am fost prietene până la un moment dat.(…) Ea credea foarte mult în vrăji. Ea se ruga la Lucifer. Spunea că e fiica lui Lucifer. N-am cerut niciodată bani de la ea. Ea chiar avea datorii. Voia să facă rost de 200.000 de euro să-şi ia o maşină”, a spus Melisa.

În aşteptarea unei decizii definitive din partea Curţii de Apel Bucureşti, vrăjitoarele s-au decis să-şi pună şi averile la adăpost. Unul dintre liderii clanului Sadoveanu, Remus Mincă – zis Nat -, concubinul vrăjitoarei Vanessa, a cerut în instanţă partajarea averii familiei. Între cele şase persoane chemate în faţa judecătorilor sunt vrăjitoarele Melisa şi Lucreţia precum şi capul familiei Ştefan Mincă, zis Rosovelt.
Mutarea vrăjitoarelor vine la două săptămâni după ce Oana Zăvoranu a obţinut în instanţă anularea actului de vânzare-cumpărare prin care apartamentul ei din Iancu de Hunedoara a ajuns în proprietatea lui Buzea Sava Craiff, zis “Manix”, fiul vrăjitoarei Brăţara Buzea, unul dintre cei şapte complici ai vrăjitoarelor Vanessa şi Melisa. Vedeta a reintrat astfel în posesia bunurilor de care, în mod fraudulos, a fost deposedată.

Potrivit procurorilor, vrăjitoarele Vanessa și Melisa au convins-o pe Oana Zăvoranu că se află sub puterea blestemelor mamei sale, solicitându-i sume imense de bani, aur și lucruri de valoare, pentru a o scăpa de energiile negative. Vrăjitoarele i-au cerut, mai întâi, 60.000 de euro, apoi 100.000, pentru ca apoi “datoria” să fie crescută cu încă 160.000 de euro. Cum ea rămăsese fără bani, vrăjitoarele s-au oferit să o ajute, astfel încât au intermediat vânzarea apartamentului său, dar şi ipotecarea altui imobil, către membrii clanului. Zăvo a susţinut că a fost înşelată, în condiţiile în care nu a primit nicun leu în urma vânzării. Chiar anchetatorii au arătat că vrăjitoarele au constrâns-o, pentru a o deposeda de o serie de bunuri de valoare, apartamentul şi un autoturism Porsche. Bunurile au fost apoi vândute la preţuri mult subevaluate. La începutul anului trecut, Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, şi Roxanei Lider, cunoscută ca vrăjitoarea Vanessa, au fost condamnate la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi plata unor daune de 10 mii de euro.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *