Dezvăluiri spectaculoase: Cum se menține în formă cel mai longeviv monarh al Marii Britanii

august 6, 2017

La 91 de ani, Regina Marii Britanii este cel mai longeviv monarh al Regatului Unit. Elizabeth a II-a pare să fi descoperit secretul longevității și, după spusele verișoarei sale, nu este ceaiul servit la ora 5, informează Digi24.

Margaret Rhodes, verișoara Reginei, s-a stins din viață în decembrie anul trecut, însă detaliile oferite de aceasta cu privire la stilul de viață al monarhului și din spusele fostului bucătar de la Palatul Buckingham, Elizabeth a II-a nu refuză niciodată un pahar de gin sau un martini sec.

Regina Marii Britanii își începe ziua cu un cocktail din gin și lichior Dubonnet, cu multă gheață și o felie de lămâie, pe care îl servește înainte de prânz. Masa este servită apoi alături de un pahar de vin. După-amiaza, regina se bucură uneori de un pahar de martini sec, iar seara se încheie cu un pahar de șampanie.

Meniul zilnic al reginei este întocmit de două ori pe săptămână de către Mark Flanagan, actualul bucătar de la Buckingham, iar regina bifează ce și-ar dori să mănânce la fiecare masă. Micul dejun începe cu cereale, iaurt și sirop de arțar, pâine toast cu marmeladă și o ceașcă de ceai Earl Grey.

La prânz, regina preferă felurile de mâncare cu pește și legume la grătar și respectă o regulă strictă: nu consumă niciodată cartofi sau alimente care conțin amidon. Seara, regina alege mușchiul de vită, friptura de fazan sau somonul la grătar.

După apariția în presă a informațiilor despre obiceiul reginei de a bea zilnic patru băuturi alcoolice, fostul bucătar de la Palatul Buckingham a negat totul. Darren McGrady susține că ar fi imposibil ca regina să consume atât de mult alcool: „Ar fi beată dacă ar bea atât. Tot ce am spus eu este că bea un gin cu Dubonnet. Nu se trezește dimineața si servește la micul dejun un pahar mare de gin cu apă tonică. Vin bea doar seara și de obicei alege un vin nemțesc dulce. Cu siguranță nu bea patru pahare pe zi”, a declarat acesta într-un interviu acordat CNN.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *