• Fără categorie
  • 0

Dezvăluiri uluitoare despre relaţia lui Gigi Becali cu şefa puşcăriei: Ce făceau împreună

august 22, 2017

Patronul Stelei, Gigi Becali continuă să uimească la fiecare apariţie. De această dată, latifundiarul din Pipera a făcut dezvăluiri incredibile din perioada când a fost la puşcărie. Acesta a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu şefa puşcăriei.

Omul de afaceri sustine ca nu a trimis mesaje de amenintare directorului adjunct de la Penitenciarul Jilava, Cristina Teoroc, ci doar ii amintea ca jucau table in inchisoare. “O femeie, directoare la Jilava, o cunosteam, am jucat table cu ea in puscarie si o cunosteam. A vrut sa ma tina la Jilava, cand m-a mutat la Poarta Alba ca ne plimbam noi cu sareta, eu cu ea”, a povestit Becali, citat de B1TV.

Omul de afaceri a explicat apoi in ce constau mesajele despre care ANP sustinea ca erau de amenintare. El afirmat ca doar i-a reprosat neacordarea unei zile libere varului sau, Victor Becali, incarcerat la Jilava. “I-am trimis un mesaj si am intrebat-o de ce distruge oameni, ca in loc sa ii dea invoire acasa, ii da pachet si vizita. ‘Nu va ganditi ca va veni judecata lui Dumnezeu si o sa platiti atunci nota de plata’. Asta e amenintare? Sunt atat de idiot sa o amenint prin mesaje si sa las scris? Cereti mesajele!”, a adaugat Becali.

Reactia lui Becali vine dupa ce ANP a solicitat reincarcerarea finantatorului Stelei pe motiv ca acesta ar fi amenintat-o pe directoarea adjuncta de la Jilava deoarece nu-i acorda permisii varului sau, Victor.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *