DNA a cerut aviz pentru arestarea preventivă a deputaților Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu

decembrie 9, 2015

Miercuri are loc votul final pe cele două rapoarte ale Comisiei juridice privind ridicarea imunității parlamentare în cazurile Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu.DNA a cerut aviz pentru arestarea preventivă a celor doi în noul dosar ANRP.

Comisia juridică a Camerei Deputaților s-a reunit miercuri în ședință pentru şi a analiza cererile cu privire la arestarea preventivă a deputaților Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu, făcând rapoarte pe aceste solicitări în care au admis cererile DNA.

Ioan Oltean este acuzat de trafic de influență și complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

La rândul său, Cătălin Teodorescu, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), este acuzat de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, acesta fiind trimis în judecată sub control judiciar în altă cauză.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *