DNA a pus sechestru pe o vilă aparținând lui Dan Șova

ianuarie 26, 2016

DNA a pus sechestru pe o vilă aparținând lui Dan Șova, în dosarul CET Govora în care senatorul se află în arest la domiciliu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.
Vineri, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis eliberarea din arest preventiv a senatorului și plasarea acestuia în arest la domiciliu, după ce a respins o contestație a DNA, menținând astfel o decizia luată pe 15 ianuarie de un alt complet de judecători.

Dan Șova se afla în arest preventiv din data de 15 decembrie 2015.În acest dosar, Șova este acuzat de trafic de influență în legătură cu un contract de asistență juridică de la CET Govora.
Conform procurorilor, în perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Dan Şova a pretins sume de bani şi a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunţătoare, în schimbul traficării influenţei sale reale pe care o avea pe lângă directorul general al centralei de energie termică (CET) Govora SA, Mihai Bălan, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistenţă juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro pe lună.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *