DNA-ul dă cu barda în peștii cei mari!Va fi vara aceasta decisivă pentru soarta lui Dumitru Puzdrea?

iulie 6, 2015

 

Gurile rele vin cu o informație de ultimă oră la care nu se aștepta mai nimeni. Spun că vara aceasta Direcția Națională Anticorupție s-a pus cu bâta pe toți marii gherlani ai României pe care ține cu tot dinadinsul să-i pună jos. Iar primul dintre aceștia va fi premierul Victor Ponta care e așteptat la cotitură cu mai multe dosare penale pe care, zice gura târgului că îl vor înhăța procurorii DNA-ului.

Tot din lista celor luați la ochi de instituție vor face parte atât Dan Șova, Ion Toma și Liviu Dragnea, cât și Elena Udrea, Vasile Blaga dar și Călin Popescu Tăriceanu, căruia se pare că i-au fost pregătite nu mai puțin de patru dosare penale! Nimic însă nu se aude Dumitru Puzdrea, mafiotul complexului Flora, omul care a reușit să facă justiția să fie la degetul său cel mic, atât prin multitudinea de dosare penale care i-au fost deschise dar rezolvate cu multe NUP-uri, cât mai ales prin incredibilele șpăgi pe care acesta le-a oferit atât polițiștilor care s-au ocupat de cazul său cât și procurorilor și judecătorilor ce urmau să-i rezolve problemele. Și, după cum se vede aceștia le-au rezolvat așa cum scrie la carte.

Totdeauna ne-am întrebat de ce, știută fiind relația foarte strânsă dintre Elena Udrea, Dorin Cocoș și Dumitru Puzdrea absolut nimeni nu a deschis măcar odată subiectul despre acest Puzdrea. Doar au fost dese momentele când Dorin Cocoș a fost văzut în compania lui Puzdrea pe la diverse restaurante luxoase unde aceștia puneau la cale planuri senzaționale. Mai mult decât atât, nu Dorin Cocoș a fost cel datorită căruia a intrat Puzdrea în legătură cu Voicu Mihai Marius, actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, omul care stă de atâția ani în spatele său și-l scoate din toate problemele? Oare acest lucru nu s-a aflat până acum? Să fi fost atât de secretoși cei doi?

Nu prea credem asta. Să nu uităm că relația dintre Puzdrea, Cocoș și Udrea a mers într-atât de departe încât excrocul a vrut să facă cu cei doi afacerea vieții sale pentru că blond și Cocoșul ei au fost aleși de Puzdrea să fie pionii principali în vânzarea complexului Flora. Povestea începuse în momentul în care mafiotul primise o ofertă de nerefuzat de la niște afaceriști turci care vroiau să pună mâna pe Flora. Sigur că ochii lui Puzdrea au sclipit când a auzit suma incredibilă pusă la bătaie și atunci a apelat la familia Cocoș ca să-l ajute să rezolve urgent problema înstrăinării complexului, care avea cartea funciară blocată. Oare de ce nu s-o fi finalizat măgăria? Să înțelegem că Udrea și Cocoș nu au fost în stare? Sigur a fost altceva la mijloc.

O problemă de o importanță majoră care ar trebui să le atragă atenția domnilor procurori ai DNA-ului este cea a dosarului de la Câmpulung Moldovenesc unde Puzdrea este anchetat de ani buni pentru furtul pe care l-a săvârșit la fabrica de cherestea. Aici implicațiile sunt enorme pentru că vorbim de lucrători ai DIICOT-ului, în speță ofițerul Cristian Vasilcău care și-a permis să facă lucruri incredibile pentru a-I păstra libertatea lui Dumitru Puzdrea. Unde s-a mai văzut așa ceva în țara românească ca un ofițer, fie el și al DIICOT Suceava să fure saci cu acte oficiale, ce trebuiau predați expertului pentru verificare, doar pentru că așa a ordonatul șeful mafiei, Puzdrea? Domnilor anchetatori, acestea nu sunt vorbe goale, nu sunt lucruri auzite la colț de stradă. Sunt adevăruri care trebuie descoperite iar acest nenorocit de ofițer trebuie scuturat cum trebuie și pedepsit. Și credeți-ne odată ce l-ați pus pe acesta cu botul pe labe, de frică va turna totul despre sponsorul Dumitru Puzdrea.

Nici banii mulți care i-a primit de la excroc de-a lungul anilor, nici concediile în cele mai luxoase locuri nu-l va face pe Cristian Vasilcău să-i țină partea lui Puzdrea. Nu mai departe săptămâna trecută. Ce credeți că a făcut Vasilcău? A plecat în concediu, fără să anunțe procurorul care se ocupă de dosar. Asta în condițiile în care dosarul e pe ultima sută de metri și mai trebuie audiați niște martori cheie. Pe banii cui o fi plecat Vasilcău să se distreze? Nu cumva tot pe cei ai lui Puzdrea? Nu cumva totul s-a rezolvat tot prin firma de turism fantomă a mafiotului condusă de fiicele sale, Andreea și Simona Puzdrea? de ce nu sunt văzute aceste lucruri?

De ce nu sunt descoperite toate firmele fantomă unde trimise la înaintare sunt tot fiicele lui Puzdrea, femei de duzină care-și schimbă iubiții ca pe ciorapi? Și atunci ne batem cu pumnul în piept că face dreptate în țara asta? Că măturăm toți excrocii de rang înalt și-I aruncăm în pușcării? Care excroci? Că noi vedem că doar unii sunt luați la ochi, cei mai importanți, cum este Dumitru Puzdrea sunt lăsați să facă ce vor ei. Este atât de neimportant pentru anchetatorii noștri faptul că o clădire de-a excrocului ridicată peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă ne-ar putea distruge pe toți? Unde sunt cei care ar trebui să facă controale la Puzdrea pe tarla? Au fost mituiți și ei? N-a auzit nimeni de acest lucru? Au fost trași la răspundere cei care l-au lăsat pe acest nenorocit al României să ridice ilegal construcția de la Flora pe un teren unde se crede stăpân absolut dar care nu-I va aparține niciodată lui? Acestea sunt întrebări la care trebuie găsite urgent răspunsuri domnilor anchetarori. Dacă tot vreți să faceți ca vara asta să fie toridă pentru unii pești ai României, luați rechinul cel mare la scuturat. Veți rămâne surprins să vedeți cine se află în spatele afacerilor murdare ale lui Dumitru Puzdrea…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *