Domnilor anchetatori, când deranjăm și firmele ilegale ale lui Puzdrea?

februarie 2, 2015

Alte percheziții, alte descinderi ale mascaților, alți mafioți care au fraudat milioane de euro săltați, alte spălări de bani, dar nici un cent nu este recuperat la buget. Românii au parte în continuare de circul poliției și foarte rar de rezolvarea problemei. Mai ales când persoana în cauză se numește Dumitru Puzdrea.

Cel care de ani de zile ne prostește pe față, ne duce cu zăhărelul mai ceva ca pe copii și reușește permanent să demonstreze că are poliția, justiția și orice instituție a statului dorește, la degetul mic. Despre înșelăciunea și furtul pe care Puzdrea reușit să le facă cu maxim succes la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc nu credem că există vreun român care să nu știe. Mai ales că afacerile cu cherestea au fos și vor rămâne încă extrem de profitabile pentru afaceriști mafioți. în fața cărora cei care ar trebui să le pună capăt desfrâului stau cuminți, așteptând să le vină rândul la primit pomana. Povestea acestei fabrici este pe cât încurcată pe atât de plină de ordinării și mașinațiuni pe care doar Puzdrea le poate face în stilul său mafiot. Fabrica aparține societății SC Valdgerom Service SRL, înființată de Puzdrea în anul 1999. La doar un an, în 2000, prin vorbe bine ticluite, Puzdrea reușește să-l determine pe fostul său asociat de la complexul Flora, arhitectul Năstase Cătălin să preia fabrica. Să nu ne gândim cumva că de la bun început Puzdrea nu a avut un scop precis, nici nu încape îndoială.

Timp de doi ani, Năstase cătălin a fost lăsat să muncească din greu pentru a ridica fabrica la cele mai înalte standarde, înregistrând profituri substanțiale. Lucrul pe care-l aștepta cel mai mult Dumitru Puzdrea. după ce fabrica a fost pusă pe picioare, doar numărul angajaților depășind numărul 100, Dumitru Puzdrea a început să se arate din nou interesat de fabrica de cherestea. Și a dorit să o ia înapoi prin orice mijloace. Să nu uităm și un aspect foarte interesant și anume faptul că Valdgerom era împrumutată cu bani de Năstase Cătălin care a depus în contul societății nu mai puțin de 800.000 de dolari. Și încă un lucru demn de luat în seamă: la preluarea companiei, lui Năstase cătălin i-a fost impus și contabilul care urma să se ocupe de gestiune, aceeași Păunescu Elena, prietena lui care l-a salvat în nenumărate rânduri de pușcărie, prin mușamalizarea actelor. Ce rol are această Păunescu în povestea fabricii? Unul foarte important, Păunescu fiind cea care permanent a avut grijă să-l informeze pe Puzdrea despre situația financiară a fabricii. Ca și despre faptul că în 2002 doar TVA-ul nerecuperat se ridica la 12 miliarde lei vechi.

Ăsta era momentul cel mai potrivit să pună laba pe munca lui Năstase Cătălin. Și pentru că nu putea face acest lucru legal, dumitru Puzdrea a ales calea pe care o îndrăgește cel mai mult: șantaje și amenințări din partea prietenilor săi din lumea politică. Doar devenise parlamentar în anul 2000 și era o bagatelă pentru el să rezolve o asemenea problemă. Cum se numește un act semnat sub presiune și teroare? NUL. Doream să vă informăm asupra acestui aspect, domnule Puzdrea, că tot ați reușit să corupeți persoane importante din Procuratura României, care se află sub mâna mafiei condusă de dumneavoastră. Ce face justiția și în acest moment? Nimic. Se lasă coruptă de cei mai mari corupți ai țării. Îngrozit de situația prin care trece, arhitectul Năstase a făcut apel și la televiziuni, prezentând în detaliu incredibila poveste a furtului făcut de Puzdrea.

Fără nici un folos. Stresul infernal și amenințările nenumărate făcute asupra lui Năstase Cătălin și familiei sale au făcut ca arhitectul să fie la un pas de a-și pierde viața, suferind de un preinfarct și ulterior de o operație riscantă pe cord. Și totul din cauza unui mafiot căruia statul român nu-i face nimic. Pentru că așa se fac afacerile în România: cei cu influență politică rezolvă totul, ca adevărați dumnezei pe pământ. Evaziunile fiscale ale lui Puzdrea, presiunile, șantajele, amenințările, presiunile nu sunt de luat în seamă pentru justiția din România. Puzdrea e un tolerat. Pentru că banii lui, mulți și negri rezolvă orice problemă. Fie ea cât de gravă ar fi. În cazul în care se întreabă cineva de ce a făcut acest derbedeu fabrica de cherestea, răspunsul îl avem noi: pentru că era un acoperiș foarte bun pentru toate spălările de bani pe care acesta le făcea fără să se teamă ce-i va aduce ziua de mâine. Ce-a făcut Puzdrea mai târziu? A vândut toate utilajele de acolo, cu acte sau fără acte, dar înainte de asta s-a gândit să mai tragă o țeapă de zile mari și a făcut un credit de la Raiffeisen Bank în valoare de 800.000 de dolari. Pe care nu l-a returnar nici până în acest moment. Cum vrea să scape mafiotul de acest credit?

Prin fuzionarea firmei Valdgerom către doi no name Bizo Mariana și Nichituț Vasile, ultimul devenind chiar administratorul fabricii de cherestea. Adică, o firmă uriașă ca Valdgerom va fi absolvită unei societăți de trei lei, SC Vasi Bradul SRL. Să reamintim că în momentul absolvirii, Valdgerom avea datorii la stat de 26 miliarde de lei vechi. De ce s-ar fi încărcat o firmă atât de mică cu o datorie atât de uriașă? Pentru aceeași spălare de bani de care pomeneam în rândurile de mai sus. Asta pentru că activele societății adică terenul, TVA-ul de recuperat și multe altele erau de n ori mai valoroase. Să mai amintim că scheletele de metal de la fabrica de cherestea au aterizat peste noapte la complexul Flora? Pentru asemenea absorbție, trebuie evident făcută întâi de toate o evaluare. Cine a făcut-o? Ghici! SC Universal Economic care era administrată de fiica lui Puzdrea, săgeata Andreea și de contabila sa, Elena Păunescu. Cum adică să facă o evaluare firmei tatălui societatea fiicei? Ce înseamnă asta? Nu cumva o mare evaziune fiscală, nebăgată în seamă de nimeni din justiția română care a aruncat măcar un ochi pe acel dosar al lui Puzdrea, pe care nimeni nu vrea să-l rezolve, așteptând doar mușamalizarea și nimic mai mult? Și apropo de firmele Andreei Puzdrea.

Îl anunțăm pe domnul Puzdrea că am mai descoperit ceva ce el nu bănuiește nici în ruptul capului. O factură emisă de firma SC Prod Construct SRL, o altă firmă făcută pe numele Andreei către Valdgerom în care se arată că a vândut… ciment! Câte tiruri ați trimit domnule dumitru Puzdrea din capitala României? Că la fabrica de cherestea nu a ajuns nici un gram de ciment! Ați văzut ce însemnă neatenția când faci o măgărie? Țineți minte, domnule Puzdrea, acea factură vă va costa. Enorm! Și pentru că am amintit de aceste societăți făcute de tăticul pe numele fiicei, să le și enumerăm. Prima este chiar societatea Universal Trading SRL, cea prin care s-a semnat falsul contract de vânzare-cumpărare dintre mafiot și cei doi falși proprietari ai terenului Flora, Zapisescu și Isăilă. Contract semnat evident tot de Andreea Puzdrea, pentru că, după cum spuneam tăticul era parlamentar și nu putea să-și șifoneze imaginea. A doua societate pe care vrem să o aducem în discuție este binescunoscuta deja Universal Trade Construct, incredibila firmă de constucții în spatele căreia se ascund construirea de case mai multor nume de prestigiu ale poliției și justiției române ca fostul președinte al judecătoriei sectorului 1, Nicu Jidovu, care a mușamalizat mare parte a dosarelor legate de complexul Flora, ce a primit drept cadou pentru cumințenia lui o vilă în cartierul Jiului, aproape de complexul Flora.

De aceleași servicii înalte a beneficiat și Voicu Mihai Marius, acum adjunct al șefului Poliției Capitalei, fost șef al poliției sectorului 1, cadorisit cu o vilă în Bragadiru ridicată tot de firma Universal Trade Construct. Și să nu uităm că prin aceeași firmă a fetiței lui tata,Puzdrea a reușit să fure împreună cu Dumitru Dragomir banii ce erau destinați construirii noului sediu al LPF și așa au răsărit din pământ, din iarbă seacă două vile și hotelul Cristal palace din buricul Capitalei. Așa am ajuns la alte două firme de mare interes, evident tot ale Andreei: New Estate Imobiliare și Universal Trade Advisor, unde pe lângă mica săgeata își aduce aportul și Florin Americanul, fostul iubit al Andreei. Pentru cine a uitat, Florinel este ce care a deținut un cochet magazin de etnobotanice de unde se umplea de bani familia Puzdrea și capul rețelei de hackeri care au fos descoperiți cu câțiva ani de zile în urmă într-unul dintre apartamentele lui Puzdrea, de către FBI și DIICOT.

Gurile rele spun că acum Americanul are o firmă de taxiuri în complexul Flora, în combinație cu cine credeți? Andreea Puzdrea! O ultimă măgărie dar suntem convinși nu cea din urmă este firma Best Things. O societate fantomă care a preluat spațiile restaurantelor ce au fost deținute de frații arhitectului Năstase tot în complexul Flora, desființate de Dumitru Puzdrea când a considerat că a făcut mult prea mulți bani de pe urma lor. Domnilor anchetatori, dacă până și mitul e pe cale să se ruineze, iar Alin, fiul marelui excroc a fost luat și el și dus să se relaxeze puțin, cum procedăm cu Dumitru Puzdrea și fiica lui? Adică legea e valabilă doar pentru unii golani, iar pe alții îi lăsăm în libertate? Nu e oare momentul cel mai potrivit acum să intrăm puțin cu buldozerele și în ilegalitățile comise de Dumitru Puzdrea? Să facem odată dreptate în țara asta?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *