Domnilor ofițeri ai secției 2 poliție, cu ce vă are Puzdrea la mână?

ianuarie 18, 2016

Nu ne-am putut abține să nu râdem în hohote atunci când am auzit știrea zilei: șeful de la Investigații Criminale din Poliția Curtea de Argeș a fost bătut de un interlop pe care îl cerceta într-un dosar de furt. Și nu este singurul, doar că de regulă, aceste cazuri sunt băgate sub covor, ca nu cumva să se afle adevărul. În aceste condiții îi întrebăm pe domnii ofițeri ai secției 2 poliție: vă e frică că Puzdrea poate trimite niște băieți răi să vă rupă puțin gâtul dacă nu îi ascultați ordinele orbește?

 

 

Cum s-a petrecut incidentul

s2.ziareromania.ro

Şeful de la Investigaţii Criminale

Cum să nu fie în România anului 2016 o degringoladă totală dacă fix șeful de la Investigații Criminale, de data asta de la Poliția din Curtea de Argeș este călcat în picioare chiar de un interlop pe care acesta îl ancheta? Iată unde s-a ajuns. Și știți de ce? Pentru că domnii cu epoleți pe umeri nu au știut să fie niște persoane oneste și cu capul pe umeri. Aceștia au preferat să accepte orice mită, indiferent că era vorba de sume de bani, chiar ridicole de multe ori, până la brânză, carne, miei, capre și chiar femei de o noapte. Și atunci nu putem spune că interlopii bine le fac că-I caftesc de le sar fulgii? Evident că da. Cum a decurs bătaia în ceea ce-l privește pe domnul polițist din Curtea de Argeș? Când patrula el frumos, fără griji, alături de doi colegi, brusc au răsărit dintr-o parcare doi interlopi care şi-au adus aminte că au avut de-a face cu ceva timp în urmă cu şeful de la investigaţii criminale într-un dosar. Și a început nebunia între cele două tabere în urma căreia șeful de la Serviciul de Investigaţii Criminale a fost bătut crunt. E lesne de înțeles că a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, iar în funcţie de numărul zilelor de apitalizare se va decide ce se va întâmpla cu agresorii. Asta în teorie, pentru că practica ne va demonstra cu totul altceva. Și anume faptul că interlopii, în momentul în care se vor vedea cu cătușele la mână, o vor da la întors, îi vor pune pe masă domnului ofițer niște sume uriașe de bani și toată treaba va lua o altă întorsătură. Punem pariu că în curând vom afla cum taberele s-au împăcat, ba chiar s-au hotărât să meargă la o băută împreună? Am uitat că trăim în România unde șpaga rezolvă chiar și cele mai imposibile dosare?

 

Nu-i așa, domnule Puzdrea?

Cel mai bine știe cum să folosească metode de intimidare unul dintre cei mai mafioți cu care a avut de-a face România în ultima perioadă, Dumitru Puzdrea. Și știți ce e culmea culmilor? Nu a fost prins de nimeni până acum. Iar domnii procurori care folosesc cele mai ingenioase moduri de a prinde infractorii, nu știm cum se face, dar întotdeauna uită de Puzdrea! În condițiile în care pentru alți infractori care nu se ridică nici la degetul mic la nivelul evazionistului Puzdrea există drone și camera ascunse în nasturii ținutei de polițist, echipamente de ascultare audio-video de cea mai înaltă performanță sau alte tehnici de ultimă oră necesare pentru a aduna dovezi împotriva corupției. Dar iată că Puzdrea nu numai că nu e considerat un corupt, este și ajutat de oamenii legii să-și ducă înainte afacerile ilegale. De unde, evident se înfruptă ca nimeni alții fomiștii din avocatură, poliție și evident magistratura României. Cât de bine o pot duce polițiștii secției 2, Firu Denisa, Lupu Marian, Ionuț Alexandru, Dănuț Lepădatu, supervizați în cele mici detalii de fostul lor șef, actualul mare boss al Poliției Române, Voicu Mihai Marius? Atât de bine încât nici în acest moment nu au scos de la naftalină dovezile pe care le-au păstrat legate de modul ordinar în care Puzdrea a pus piciorul pe terenul de la Flora, cât de ilegal a construit acolo en-gros-ul plus o clădire pe care a ridicat-o peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă, ca să nu mai vorbim de zeci de alte dosare ale evazionistului, printre care și două în care era acuzat de tentativă de omor asupra fostului său asociat, arhiectul Năstase Cătălin dar și a doi bărbați care, întâmplător, au parcat mașina în fața vilei sale din Sinaia dar s-au trezit împușcați. De Puzdrea, evident! Ne putem da seama și singuri că banii pe care i-a scos Puzdrea din buzunar pentru a-și rezolva cât mai rapid problemele au fost fără număr. Ca să nu mai vorbim că domnii ofițeri abia așteaptă vacanțele de vară sau iarnă pentru că sunt trimiși de mafiot în excursii și concedii care de care mai luxoase unde aceștia nu scot un leu din buzunar, dar sunt tratați ca niște staruri.

Măgureanu, pionul principal

Virgil-Magureanu

Virgil Măgureanu

Mult timp ne-am tot întrebat cine este personajul cheie care se află la rândul lui în spatele acestor câini periculoși. Când am aflat că se numește Virgil Măgureanu, am început să înțelegem exact ce se întâmplă și de ce nimeni nu a putut să pună până acum mâna pe Puzdrea. Pentru că este protejatul lui Măgureanu și al securiștilor pe care acesta îi dirijează. Și să nu vină cineva să ne spună nouă că Măgureanu nu mai face ce vrea în SRI! Să fim serioși, asta e doar o altă minciună pe care noi nu o mai înghițim. Măgureanu face ce vrea în țara asta și nimeni nu îndrăznește să i se opună. Așa cum nimeni nu a avut curajul să facă ceva atunci când același Puzdrea făcea un trio formidabil cu Cocoș-Udrea, cei care au primit de la mafiot sume care nu se pot exprima în cuvinte. De la Udrea la Alina Bica, fosta mare șefă a DIICOT-ului n-a mai fost decât un pas. Și cum brunetei îi era teribil de foame, Puzdrea a băgat mâna adânc și…surpriză! Au dispărut ca prin farmec dosarele legate de dezastrul pe care l-a făcut la complexul Flora, iar cel de la Câmpulung Moldovenesc în care mafiotul este cercetat că a distrus fabrica de cherestea, apoi a vândut-o bucată cu bucată stă pe bară din 2007 și până în acest moment.

elena-udrea-si-alina-bica-vreaudreptateDacă slugoiul Alinei Bica, ofițerul DIICOT Suceava, a îndrăznit, fără frică, să fure și saci cu acte oficiale ce urmau a fi predați expertului instituției, vă dați seama, dragii noștri cititori până la ce nivel de ordinărie s-a ajuns? Și iarăși ajungem la domnii procurori ai DNA care, deși au informații prețioase despre ce ordinării face domnul Vasilcău în teritoriu, unde se consideră un fel de Dumnezeu al Sucevei, nu am avut vreo informație până acum că au intrat peste el și l-au tras de urechi. Care este motivul real de nu s-a întâmplat până acum acest lucru? Se ajungea cumva la Puzdrea și atunci era dată toată treaba peste cap? Din câte observăm noi cu ochiul liber, nu lui Puzdrea îi este frică de justiție, ci aceasta tremură doar gândindu-se la el. Și știți de ce? Pentru că Puzdrea e mai nenorocit ca ei. E foarte adevărat că le-a cumpărat tot neamul, dar în același timp, excrocul a știut să strângă și dovezi despre cine sunt cei care lucrează pentru el din marile structuri. Asta nu ne duce cumva cu gândul că între Dumitru Puzdrea și Serviciile Secrete ar exista o legătură? Se vede treaba că e foarte greu să stârpești un asemenea șobolan, nu-I așa, domnilor magistrați? (va urma)

“Sectia 2 Politie este toata pe post de bodyguard la Puzdrea Dumitru la portita

 

Vlad Țepeș

 

 

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *