Domnule Puzdrea, mai nou v-ați apucat și de tranzacțiile cu mașini?

mai 28, 2016

Cum gurile rele dădeau semne tot mai mari că la complexul Flora se întâmplă lucruri din ce în ce mai ciudate, am fost curioși să vedem despre ce este vorba. Și am făcut o vizită în complexul construit ilegal de Dumitru Puzdrea pe un teren ce veșnic va aparține Primăriei Capitalei și niciodată lui.

Ce caută pulanele de poliție?

Încă de la intrare,  ne-a atras privirea multitudinea de paznici care se plimbau agale printre puținii curioși care mai trec pragul complexului, străpungându-i cu ochi duri și așteptând parcă momentul ca cineva să facă un pas greșit. Și asta nu e tot. Pentru că mai nou, gheretele unde își fac veacul paznicii lui Puzdrea au început să fie dotate cu… pulane de poliție. Oare au voie niște amărâți cu dinții lipsă, care probabil că abia știu să se semneze să umble cu așa ceva? Să fie oare un cadou de la onorații domni ofițeri prieteni la cataramă cu domnul Dumitru Puzdrea? Noi așa am crede, că doar știm și noi de câți ani domnii polițiști trăiesc bine și frumos pe spinarea falsului proprietar al terenului de la Flora.

Vrei să-ți vinzi rapid automobilul?

În mod normal asemenea întrebare se pretează în orice alt loc din țara asta, dar nu la complexul Flora. Însă ce să vezi? Un banner uriaș tronează pe clădire în care scrie cu litere uriașe: Vrei să-ți vinzi rapid mașina? www.cumpar-mașini.ro. Păi… se schimbă datele problemei, mai ales că tot pe banner-ul cu pricina exista și o reclamă cu RTV, adică jucăria lui Sebastian Ghiță. Ce treabă să aibă Puzdrea cu domnul Ghiță? Una mică sau una… cât se poate de mare și de profitabilă? Suntem tare curioși să aflăm în primă fază cine stă cu adevărat în spatele acelui site de vândut și cumpărat mașini. Una peste alta, din câte am văzut cu proprii noștri ochi, domnul Puzdrea se ocupă și de vânzări și cumpărări de automobile. Dacă și-a făcut service auto, nu era normal să se apuce și de această nouă meserie, care știm și noi foarte bine că scoate bani mulți. Acum, dacă mașinile sunt sau nu aduse legal în țară, au sau nu numere… curate, nu mai e treaba noastră. Poate doar a domnilor ofițeri cu… pulanele.

Mirosul de la toalete îți întoarce stomacul pe dos

Cât privește standurile din ce în ce mai rare, situația e dezastruoasă. Ce a adus domnul Puzdrea spre vânzare cel mai mult? Hârtie igienică cât cuprinde și pufuleți fără număr. Care, alături de cozonaci probabil de la Paștele sau Crăciunul de acum x ani demonstrează cât de bun afacerist este domnul Puzdrea. Și la toată această imagine se mai adaugă tomberoanele de gunoi lăsate deschise de unde te izbește un miros de-ți vine să verși non stop și evident vestitele toalete unde doar un om care și-a pierdut simțurile poate intra. Și ca tacâmul să fie complet, bomboaba pe colivă au pus-o salahorii ale căror cuvinte de mamă, tată și toate celelalte ne arată, dacă mai era nevoie, cine este cu adevărat acest domn Dumitru Puzdrea. Nu a fost deștept cel care a afirmat prima dată spune-mi cu cine mergi alături ca să-ți spun cine ești? Dar dacă domnului Puzdrea îi plac gunoaiele, cine ce-are cu el?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *