Dorin Cocoş a turnat-o pe Elena Udrea la DNA

februarie 21, 2015

 

Cocoş le-ar fi spus anchetatorilor cum a împărţit şpaga din dosarul Microsfot cu Udrea şi Dinu Pescariu, dar şi ce a făcut cu partea sa din şpagă.

Mai mult, Cocoş a spus, conform Antenei 3, că Udrea a folosit banii pentru a finanţa campania electorala a lui Traian Băsescu.

Pe de altă parte, surse citate de Mediafax au relatat că Dorin Cocoş a făcut un denunţ în dosarul Microsoft în care a inclus relatări privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a făcut nicio referire la Elena Udrea.

Direcția Națională Anticorupție a cerut măsura arestului la domiciliu pentru Dorin Cocoș, aflat în arest preventiv, după ce acesta și-ar fi recunoscut faptele.

Instanţa supremă a rămas, vineri, în pronunţare cu privire la propunerea anchetatorilor DNA privind măsurile preventive vizându-i pe Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Dumitru Nicolae, în dosarul Microsoft.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

1 Raspuns

  1. februarie 22, 2015

    […] acum, adică fostei șefe DIICOT, Alina Bica, cumnatului lui Victoraș Ponta, Iulian Herțanu, lui Dorin Cocoș și fiului acestuia, Alin, primarului suspendat de la Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, fostului […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *