• Fără categorie
  • 0

Două mașini și țigări de peste 520.000 de lei ridicate de polițiști în urma unor percheziții

martie 17, 2018

Două mașini și țigări de peste 520.000 de lei ridicate de polițiști în urma unor percheziții efectuate la o locuință din zona Rădăuți, la un bărbat suspectat de contrabandă.

 

Joi, o echipă operativă a Poliției de Frontieră, s-a deplasat la casa lui G. T., în vârstă de 55 de ani, suspect de contrabandă cu țigări, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Rădăuți.

 

Într-o anexă gospodărească a fost descoperită o însemnată cantitate de țigări, de proveniență ucraineană, iar în curtea imobilului au fost descoperite și două autoturisme de teren, care în urma verificărilor efectuate s-a constatat că erau folosite la transportul țigărilor, notează suceavanews.ro.

Țigările și cele două autoturisme au fost duse la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 44.940 pachete cu țigări (aproximativ 90 baxuri), de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 526.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cele două autoturisme de teren înmatriculate în Marea Britanie, în valoare de peste 23.000 lei, au fost reținute în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii din Curtea de Argeş şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat percheziţii domiciliare și în judeţul Argeş, la locuinţele unor persoane bănuite de camătă şi furt.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *