Dragnea a intervenit în conflictul Firea-Tudose. Ce se întâmplă, de fapt, în PSD? Lămuriri de ultim moment

decembrie 7, 2017

Președintele Camerei Deputaților şi liderul PSD, Liviu Dragnea, a intervenit miercuri, în contextul discuţiilor pentru aprobarea bugetului de stat, în disputa recentă dintre premierul Mihai Tudose şi Gabriela Firea. Dovada acestui demers o reprezintă declaraţiile primăriţei Capitalei, care iniţial fusese foarte vehementă la adresa liderului Guvernului.

 Președintele PSD, Liviu Dragnea, a aplanat războiul care se desfășoară de o săptămână încoace între primarul Capitalei, Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose.

După întâlnirea din biroul președintelui Camerei Deputaților, Gabriela Firea a precizat că de azi încolo relația eu cu șeful Executivului va fi una „calmă”.

„A fost o situație încordată, de azi e una calmă. Avem o misiune din partea românilor și trebuie să o ducem până la capăt. A fost un incident neplăcut peste care am trecut”, a declarat Gabriela Firea la sfârșitul ședinței.

Edilul general al Capitalei a adăugat: „sperăm să nu mai apară astfel de tensiuni” întrucât „ele nu sunt folositoare nimănui, dau doar oxigen adversarilor noștri”.


La întâlnire participă și edilul Sectorului 5, Daniel Florea, cel al Sectorului 4, Daniel Băluță, și cel al Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, potrivit corespondentului EVZ. S-a alăturat discuției din biroul liderului PSD, Liviu Dragnea, și preșesintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Gabriela Firea a avut în prealabil și o întâlnire cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, în această dimineață. La discuții au fost prezenți și primarii de sector, cât și vicepremierul Marcel Ciolacu.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *