Dragomir vrea să revină în fotbal! Să vezi acum ce golănii va face cu prietenul său, Dumitru Puzdrea!

decembrie 26, 2015

După doi ani de când a plecat de la șefia LPF, Dumitru Dragomir a uimit pe toată lumea când a anunțat că revine pe firmamentul fotbalului românesc. Nea Mitică de la Ligă mărturisește că a ales această decizie întrucât a primit o ofertă de la o echipă de la Liga 1 să o conducă, dar nu vrea să spună despre ce este vorba. Ne putem da seama și singuri că odată cu întoarcerea lui Dragomir vor reveni și incredibilele țepe pe care acesta le-a dat LPF-ului și nu numai, alături de prietenul său vechi, falsul proprietar al terenului de la Flora, Dumitru Puzdrea.
Va avea și emisiune tv
Ca să demonstreze, nouă, tuturor, că nu și-a pierdut valoarea (poate cea de excroc și mare mafiot, am adăuga noi), iată cum a sunat declarația pe care Dumitru Dragomir a dat-o în fața jurnaliștilor: “Am vrut să mă duc aici aproape,  președinte la o echipă tânără, care  stă rău în clasament, dar are condiții bune în viitor. Am cerut o păsuire. Eu nu fac nimic gratis. Valoarea mea este numai plătită. 18 ani n-am luat niciun leu de la Ligă și mi-au dat un picior în fund. S-ar putea să mă duc. Pregătesc o emisiune la televeziune, din 29 ianuarie, dar nu va fi de sport. Vreau să văd dacă pot să mă împart în două părți”. În ceea ce privește echipa care îl vrea dintr-o odată pe Dragomir să o conducă, din declarațiile acestuia, cel mai probabil este vorba despre una dintre formațiile Concordia Chiajna sau FC Voluntari. Dar ce spune domnul Dragomir? Că în 18 ani de condus LPF nu a luat nici un ban? Cum așa? Dar cu faptul că ați băgat mâna până la fundul borcanului ce se aude? Domnule Dragomir, glumiți cu noi, nu-I așa? Nici acum, pe ultima sută de metri, când știți foarte bine cine sunteți și ce faceți, nu aveți curajul să spuneți adevărul?

Vi se spune cumva șeful mafiei din fotbalul românesc doar așa, de dorul lelii sau pentru că cineva nu vă suportă și vrea să vă strice imaginea? Chiar nu vă e puțin rușine, domnule Dragomir? Ați uitat că doar cu două luni în urmă, fotbalul românesc era în mijlocul unui nou scandal de corupție, după o serie de afirmații făcute de dumneavoastră, în urma cărora ați fost dat în judecată de actuala conducerea a Ligii Profesioniste de Fotbal? Ba mai mult, nu a fost contactat un avocat, ci o echipă întreagă care să vă acționeze în judecată pentru minciunile pe care le-ați spus vizavi de Gino Iorgulescu pe care l-ați acuzat că a luat șpagă pentru a vinde drepturile de televiziune din Liga 1 fără licitație? Vi s-a părut cumva că v-a întrecut în a lua mită fără pic de rușine sau frică că cineva v-ar putea prinde? Don Corleone, sunteți recunoscut în România ca fiind un șpăgar de primă mână, încetați cu minciunile și ordinăriile! Și apropos, câți bani v-au fost promiși în emisiunea aia de televiziune ca să le spălați picioarele unora și altora? A… și să nu uităm de momentul când însuși Gheorghe Hagi v-a făcut de râsul lumii, când a afirmat că sunteți înnebunit după jocurile de noroc. Nu cumva toți banii pe care-I jucați sunt negri 100%? Pentru că nici un om normal la cap nu pierde la ruletă salariul pe care-l câștigă cu atâta trudă…
Chiar nu există nimeni care să-I pedepsească pe cei doi Mitici pentru sumele imense pe care le-au furat de la LPF?
Așteptăm să ne spuneți domnule Mitică Dragomir și dumneavoastră, domnule Dumitru Puzdrea cum ați reușit să vă construiți, într-un timp record, hotelul Cristal Palace din buricul Capitalei dar și două vile care i-ar putea face să-și muște mâinile de invidie chiar și pe afaceriștii lumii? În caz că ați uitat cu câte milioane de euro ați furat LPF-ul, domnilor, pentru a vă îndeplini aceste vise, vă reamintim noi. Și, poate cu această ocazie, vor fi interesați de această poveste cu iz penal și procurorii Direcției Naționale Anticorupție, care am înțeles că anul viitor sunt puși pe fapte mari și sunt hotărâți să termine odată pentru totdeauna cu corupții. Oare? Telenovela lui Puzdrea, Dragomir și LPF a avut loc cu câțiva ani în urmă când cei doi mafioți au pus la cale un tun de zile mari, în spatele construcției noului sediu al Ligii.

Contractul a fost semnat evident cu una dintre firmele lui Puzdrea, SC Universal Prod Construct SRL, unde administrator este aceeași săgeată preferată a acestui evazionist de talie internațională, fiica sa, Andreea. Ce urma să facă Puzdrea în urma acestui contract? Să asigure atât materialele aferente cât și mâna de lucru. Evident că totul era doar în teorie, pentru că practica ne-a arătat cu totul și cu totul altceva. Pentru că, odată ce s-au văzut cu banii în cont, excrocii au împărțit totul după cum urmează: 30% din materiale au ajuns la sediul LPF, iar restul de 70% a fost împărțit între strada Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 18-20 unde s-a ridicat hotelul lui Dragomir, Cristal Palace și strada Elena Văcărescu nr. 98C, unde și-a ridicat Puzdrea nu una, ci două vile. Cine credeți dragii noștri cititori că au fost cei care au terminat într-un timp record construcțiile? Hamalii lui Puzdrea de la altă firmă a sa, binecunoscuta Universal Trade Company, amărâți care, potrivit ștatelor de salarii lucrau doar la ridicarea LPF-ului.

Dar poate demonstra cineva acest lucru când pe fir a intrat expert în măsluit acte, contabila valoroasă a lui Puzdrea în materie de ordinării, Elena Păunescu? Evident că în această situație se pune următoarea întrebare: atunci de ce nu a semnat LPF-ul lui Dragomir cu Universal Trade Company? Pentru că la această societate existau mai mulți asociați și evident că marea roată de cașcaval trebuia împărțită. Pe când la Universal Prod Construct doar Puzdrea tăia și spânzura. Când a venit momentul ca asociații lui Puzdrea dar și cei de la LPF să-și dea seama de situația incredibilă cu care se confruntă, au încercat în fel și chipă să rezolve totul cu ajutorul justiției. Care justiție, s-a făcut că nu vede și nu aude căci din acea roată de cașcaval de care vorbeam în rândurile de mai sus, s-au înfruptat toți procurorii și judecătorii care au avut de-a face cu acest dosar măsluit 100%. În aceste condiții, ne putem da seama și singuri ce nenorociri se vor întâmpla în curând în România, odată cu revenirea lui Dumitru Dragomir pe firmament. Punem pariu că cei doi Mitici vor pune la cale un tun cum n-a mai văzut țara asta, apoi vor dispărea ca măgarii în ceață, lăsându-ne pe toți cu ochii în soare? Reușiți oare să faceți ceva domnilor procurori ai DNA-ului pentru a le pune stavilă acestor doi mafioți?
Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *